Chipciu a oferit declarația zilei

Jucătorii Ligii 1 au deja o lună de pauză de la antrenamente centralizate cu echipa și se va mai adăuga încă o lună, întrucât zilele viitoare se va decreta prelungirea stării de urgență pe încă 30 de zile. Campionatul ar putea reîncepe de la mijlocul lunii iunie, s-a studiat această variantă, printre altele, care pare cea mai la îndemână. Până atunci, jucătorii caută să se pregătească fiecare cum poate, deși recunosc și ei că este foarte greu.

Psihic și fizic. Și-o spune unul dintre internaționalii români, Alexandru Chipciu, care chiar este motivat și dedicat muncii de pe teren. ”Depinde și de condițiile de antrenament pe care le ai. Simplu nu e deloc. Am ajuns să alerg printre case, aici unde stau, fac și cu TRX-ul. În casă ce poți face? Abdomene, poate și ”bicicletă”, dacă ai șansa… Mingea lipsește tuturor.

După această pauză nu va fi cineva mai avantajat decât altul de la altă echipă. Ca de obicei, partea fizică va face diferența între cei profesioniști și cei mai puțin profesioniști. Dacă înveți creierul leneș, el trage la leneveală! Nu vrea să-l scoți din zona de confort, e mulțumit acolo”, a reacționat fotbalistul CFR-ului la DigiSport.

Citește și

Virgil Musta, indicații prețioase în perioada de Paște