--> -->

Chamed nu e pe lista lui Dinamo: ”Avem”

Dinamo are meci diseară, cu Sepsi, pe arena din Ștefan cel Mare, de la ora 17:30, apoi mâine speră să poată beneficia de ultimul transfer al primăverii.

Atacantul Christian Irobiso ar trebui să rămână liber de contract, după ședința CNSL a FRF, după care, dacă totul este în regulă între părți, să semneze acordul cu gruparea roș-albă.

Este nevoie de încă un atacant în condițiile în care Azankpo e accidentat, se pare pe termen lung, și s-a lovit și Ivanovski, deși ultimul va fi apt pentru play-out.

”Avem pe acel post”

Deunăzi vă informam de faptul că Nasser Chamed și-a înaintat și el memoriu spre a fi liber de contract, dar conducerea clubului din Ștefan cel Mare nu este încântată acum de un transfer, considerând că Dinamo este acoperită în acea zonă.

Cu toate că fostul participant la Cupa Africii din ianuarie 2022 este un jucător foarte interesant.

Flavius Stoican a explicat și el de ce internaționalul din Comore, care vorbește perfect românește după 5 ani la Gaz Metan, nu este pe lista bucureștenilor.

Fanii îl vor pe Chamed, au cerut insistent mutarea, doar că aceasta este ieșită din calcule, momentan. În acest moment, lista de 25 pentru LPF este acoperită.

”E un jucător bun (n.red Chamed), dar pe acel post îi avem pe Rodriguez, Răuță, Ivanov, Balthazar, Carp, zonele laterale suntem acoperiți, îl aștept și pe Mihaiu, îl aștept să vină, că are viteză.

Mai sunt Torje, Matei, din punct de vedere al lotului suntem acoperiți, suntem deja 25”, a spus Flavius Stoican, la Radio Dinamo.

Dubiu cu Irobiso?!

În schimb, Irobiso, un atacant de forță, cu două goluri în 23 de partide, este dorit insistent de Stoican.

”Mai avem discuții cu Irobiso, să vedem când va regla situația cu cei de la Mediaș. Dacă el este de acord, el a fost încântat de faptul că îl dorim la Dinamo, dar una peste alta, chiar dacă nu va veni la noi, sunt mulțumit de lotul pe care îl antrenez.

Văd dorință, determinare, îi văd conștienți, nu tratează superficial meciurile. Știu cât de importante sunt, mai este mult de muncă și încredere, ne trebuie rezultate, dar suntem mulțumiți de lot”, a mai explicat antrenorul ”câinilor”.

Citește și

Rafila: stop restricții! Primele eliminate