CFR Cluj, pas uriaș spre titlu!

CFR Cluj s-a impus în această seară în meciul cu FC Argeș, scor 2-0, și duce din nou distanța la 8 puncte de FCSB și la 12 puncte de Universitatea Craiova.

Debeljuh a deschis scorul, în prima parte, după care, pe final de meci, Marko Dugandzic a trimis balonul în poartă cu stângul, o finalizare ușoară pentru croatul care a semnat primul său gol în tricoul ardelenilor.

Povestea se repetă

Campioana a deschis scorul în minutul 23, după o eroare imensă a lui Joao Miguel (28 de ani), stoperul piteștenilor, gafeur și la precedenta întâlnire directă.

După un start echilibrat de partidă, Gabriel Debeljuh a profitat de cadoul primit de la Miguel și a marcat.

Ișfan a pasat în centru, la Miguel, iar fundașul central a încercat să continue simplu, ”acasă”. Nu s-a uitat însă, iar Debeljuh, pe fază, a interceptat balonul, l-a fentat din preluare pe Greab și a marcat cu o execuție la colțul scurt.

Precedenta întâlnire directă, din sezonul regulat, a fost decisă de gafa aceluiași Joao Miguel. În minutul 72, la 0-0, Miguel a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducând 3 puncte ”feroviarilor”.

Cu un om în plus

Joao Miguel a ajuns în România în iulie 2021, de la Mafra (liga a doua din Portugalia).

CFR Cluj profită de pasul greșit al principalei urmăritoare, FCSB, care a pierdut duminică seară pe Național Arena în fața Universității Craiova, scor 0-2.

În minutul 77 al partidei din Gruia, Tofan a fost eliminat după un fault dur comis asupra lui Bordeianu. CFR Cluj a făcut un pas uriaș spre al 5-lea titlu consecutiv!

Citește și

Ciucă lui Zelenski: ”Aveți grijă de români”