CFR Cluj în pericol! Pot rămâne fără Dan Petrescu, joi se ia decizia finală

Campioana României și liderul Ligii 1, CFR Cluj, riscă să-și piardă antrenorul în această pauză competițională, întrucât Dan Petrescu este curtat în continuare pentru un transfer extern. Una dintre grupările de tradiție din Rusia, Dinamo Moscova, vrea să-l angajeze pe tehnicianul ardelenilor ca să o scoată din subsolul clasamentului.

Sursele noastre ne-au confirmat faptul că rușii nu au renunțat la ideea de a-l aduce pe Super-Dan, chiar dacă acesta a zis inițial ”pas”. Mâine, joi, este ședința decisivă la Moscova, în care alb-albaștrii vor decide cine va prelua echipa. Arcadie Zaporojanu, impresar moldovean, l-a propus și pe Mircea Lucescu acolo, doar că șansele de realizare sunt mici în acest moment. Dinamoviștii îl vor pe Petrescu, mai ales că românul a mai lucrat acolo.

Pe listă mai sunt Kurban Berdiev, Alexander Hațkievici și Oleg Kononov, care tocmai ce și-a dat demisia de la Spartak Moscova, rivala celor de la Dinamo. Petrescu a mai pregătit formația moscovită între august 2012 și aprilie 2014. În primul sezon, a preluat echipa de pe ultimul loc, fără niciun punct în 4 etape, și-a dus-o aproape de cupele europene. Acum, Dinamo este penultima în clasament cu 10 puncte în 12 etape.

Citește și:

Un român aproape de PAOK Salonic. Poate continua munca lui Răzvan Lucescu

[post-views]
[post-views]