CFR Cluj ia fața FCSB în privința unui atacant care a impresionat în Liga 1! Dan Petrescu îl vrea neapărat

CFR Cluj ar putea să ia fața celor de la FCSB vizavi de un transfer important în mercato de vară. Iar cu ocazia aceasta și-ar asigura și serviciile unui fotbalist de marcă în cazul în care Billel Omrani va pleca fie la Leganes, fie la altă gruparea europeană.

Sergiu Buș, 27 de ani, este aproape să ajungă la o înțelegere cu ardelenii, deși era dorit și de clubul lui Gigi Becali. Sursele sport.ro afirmă că atacantul vrea să se întoarcă la echipa la care a debutat la 17 ani. Este atras de proiectul CFR-ului în detrimentul celui din Capitală. Sergiu ne-a transmis că vrea să se concentreze pe finalul sezonului, apoi va lua o decizie privind viitorul său. El a dorit să încheie etapele la Gaz Metan, deși joacă gratis, însă vrea să fie pregătit pentru următoarea etapă din viața sa.

hotel iceberg balcic-->

Dan Petrescu a recunoscut că-l place mult pe Buș și că vrea să-l readucă la Cluj în condițiile în care s-a despărțit deja de Țucudean. Fotbalistul a marcat de 11 ori în 30 de meciuri pentru Gaz Metan în această ediție, ajutând echipa să ajungă în premieră în play-off.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

OFICIAL Cât este bugetul lunar de salarii la Dinamo. Frică: ”E dramatic, noi nu suntem nici măcar la baraj”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed