CFR Cluj a luat campionatul, din nou. Hegemonia continuă

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Pentru ”feroviari” este al 5-lea titlu consecutiv, al 8-lea din istoria clubului!

Mult așteptatul meci de titlu din ultima rundă, FCSB – CFR Cluj, va fi o simplă excursie la Buzău pentru cele două combatante.

„Feroviarii” și-au făcut astăzi treaba, în fața unei asistențe călduroase, aproximativ 12.000 de fani.

Au fructificat cadourile

Două mini-ofsaiduri au stabilit soarta acestui campionat, practic. Au delimitat premianții de principalii pierzători, acei milimetri au fost hotărâtori într-un final electrizant de sezon. Atunci când i-a fost greu voinicului, în așteptarea supremului VAR, CFR Cluj a pus pe lângă punctele multe din clasament și detaliile ce-au dus la câștigarea unui nou trofeu.

Ardelenii au punctat prin Boateng, după ce jucătorul gazdelor a fructificat un ofsaid milimetric, apoi prin Debeljuh, care a primit pasă de la Găman. Craiova a redus din diferență prin reușita lui Mateiu, una extrem de spectaculoasă, dar atât.

”Nu l-am transferat pe Popa”

”Îmi pare rău că nu avem VAR! Ochiul uman nu poate să decidă la doi milimetri, la trei, în momentul în care vom avea VAR totul va fi clar. Noi am dorit și dorim să câștigăm de fiecare dată corect.

Nu e corect să discutăm acum doar de două faze! S-au spus multe minciuni despre noi, ultima fiind că Popa de la Voluntari a semnat cu noi, ceea ce nu este adevărat. Vor veni patru jucători excelenți și talentați, pe rețeta Traore!”, a spus Cristi Balaj la final.

Citește și

MM Stoica ironic: ”Campioana fuorigioco”