--> -->

CFR Cluj a bătut din talent Sepsi, o echipă rătăcită!

CFR Cluj a învins lejer Sepsi în această seară, scor 3-0, într-o restanță din etapa a 5-a și a ajuns la un singur punct în spatele liderului FCSB.

A fost practic un meci fără un istoric aparte, iar duminică seară ardelenii se deplasează pe Arena Națională pentru etapa cu Dinamo.

Un fel de antrenament

Joi seară, Andrea Mandorlini a început partida prin a-și menaja mulți titulari! Pe care i-a aruncat pe parcurs în luptă și aceștia au făcut diferența, pulverizând echipa lui Liviu Ciobotariu.

Au marcat Tachtsidis, Camora și Bîrligea pentru ”feroviari”, la un moment dat, pe final, scorul putea fi mult mai drastic, întrucât Sepsi era numărată ca la box.

Oricum, nu s-a pus problema învingătoarei. Poate o singură dată, când, la 0-1, Florin Ștefan (51) a lovit transversala, dar, probabil, CFR Cluj ar fi învins la ce joc a arătat. Sau Sepsi cât de slabă este, cu 4 eșecuri la rând.

Dinamo în alertă!

CFR Cluj a pierdut o singură dată cu Sepsi în 19 dueluri directe. În rest, 15 victorii ale ”feroviarilor” și trei remize.

Echipa lui Andrea Mandorlini, care e un superantrenor în Liga 1, a impresionat prin câțiva jucători, Tachtsidis, Muhar, Cvek, în prima parte, Bîrligea, Camora și Otele în partea secundă.

Citește și

Guvernul a aprobat controversata OUG privind jocurile de noroc. Detalii