Cezara Dafinescu la ora dezvăluirilor: „M-am îndrăgostit de Caramitru, dar el mă înșela cu șapte!”

Una dintre cele mai frumoase actrițe ale României all time, Cezara Dafinescu a rememorat o idilă din tinerețe, cu Ion Caramitru.

Cezara Dafinescu, 74 de ani, a fost una dintre marile frumuseți ale scenei românești. Atât în teatru, cât și în film. Anii au trecut, dar strălucirea nu a pălit.

I se spunea „Holly”, de la Hollywood, a frânt numeroase inimi, fata generalului Dafinescu, cu vilă la șosea, vilă la Sinaia, cu mașina la scară, cu blănuri și haine care nu se găseau în România comunistă.

„Nu am cum să dau eu acum dizident, eram cu Volga neagră la scară!”, a mărturisit Cezara Dafinescu, invitată în cadrul podcast-ului „Intervievista”.

”Caramitru mă vedea bleguța mamii, nu voia să dau la Teatru”

A fost considerată cea mai frumoasă actriță a anilor „80, una dintre sex-simbol-urile României. Dorită de foarte mulți bărbați, colegi de breaslă au ba. Când era puștoaică, Cezara Dafinescu, Marina pentru familie și cei apropiați, era îndrăgostită de Ion Caramitru! Care avea să devină și el un celebru actor, apoi ministru al Culturii și director al Teatrului Național din București.

„Eu l-am cunoscut pe Caramitru când era proaspăt absolvent, terminase Facultatea, iar eu eram încă la liceu. M-am îndrăgostit de el, nu știu cât de mult m-a iubit el! «Teatrul nu e de tine, Marina!», îmi spunea Pino (n.red cum era Caramitru recunoscut între prieteni), când venea la noi în familie. Îmi repeta obsesiv asta. El considera că mi se potrivește Medicina, ca mamei.

Eu am decis să dau la Teatru. Caramitru mă vedea, și el, bleguța mamii, Marinuța! Nu s-a pus niciodată problema să ne căsătorim, deși am dormit de multe ori la el acasă, iar familia lui se comporta admirabil. Eu nu l-am părăsit.

Pino mă ducea acasă la mămica, mă pupa, iar el stătea cu șapte, zece, pe margine, mă înșela! Nu încetez să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a salvat de el”, a relatat frumoasa artistă.

După dragoste, s-a ajuns la ură

Caramitru a fost șocat când a auzit că Cezara Dafinescu s-a logodit cu George Motoi, al doilea soț al actriței, după ce s-a despărțit de Gelu Fronea!

„Eu n-am avut nevoie de vreun amantlâc ca să joc pe scenă, nu a fost nevoie de nimic necurat. Oricum, mariajul meu cu George Motoi a fost sufocat de bârfe”, a mărturisit femeia.

S-a ajuns la ură cu Ion Caramitru, Cezara Dafinescu acuzându-l că a silit-o să iasă la pensie de la Teatrul Național în 2007.

Citește și

Loredana Groza, declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună”