--> -->

Cezara Dafinescu a povestit cum i-a făcut Florin Piersic avansuri: ”Superficial”

Una dintre cele mai frumoase actrițe ale României all time, Cezara Dafinescu a rememorat o poveste din tinerețe.

Cine a fost Cezara Dafinescu: ”Holly”

Cezara Dafinescu, 74 de ani, a fost una dintre marile frumuseți ale scenei românești.

Atât în teatru, cât și în film. Anii au trecut, dar strălucirea nu a pălit. I se spunea „Holly”, de la Hollywood, a frânt numeroase inimi, fata generalului Dafinescu, cu vilă la șosea, vilă la Sinaia, cu mașina la scară, cu blănuri și haine care nu se găseau în România comunistă.

„Nu am cum să dau eu acum dizident, eram cu Volga neagră la scară!”, a mărturisit Cezara Dafinescu, invitată în cadrul podcast-ului „Intervievista”.

„În loc să tacă naibii, Florin a fost superficial”

A fost abordat și subiectul Florin Piersic, colegul de platou care a povestit de multe ori că a fost îndrăgostit de Cezara și ar fi făcut orice să o ia de soție.

„Eu m-am iubit cu patimă doar pe scenă, atât! Cu Florin Piersic, dragul de el… Eu eram logodită cu George Motoi, care era personajul principal în film, iar eu și Florin Piersic aveam mici roluri în peliculă. Florin și cu mine eram atât de frumoși. În loc să tacă naibii, mai ales că era prietenul iubitului meu, a zis: «Lasă-l, mă, pe Motoi și hai să ne căsătorim, noi doi suntem frumoși ca niște zei!».

Când l-am văzut atât de superficial, am rămas cu gura căscată. Dacă mă lăsa cu timpul, poate, poate… Atunci a fost sfârșitul a orice putea să fie între noi. Suntem doi camarazi. Nu-mi amintesc să fii căzut în cap după vreun bărbat. Am mai avut bărbați care cred că m-au iubit, dar pe-atunci nu eram mulțumită de nimeni.

George Motoi a fost o iubire predestinată, chiar dacă s-a exagerat, nu era atât de minunat, dar nici n-am ce să-i reproșez”, a mai mărturisit Cezara Dafinescu.

Citește și

Suma uluitoare pentru care se vinde pe internet celebra carpetă ”Răpirea din Serai”