Cererea specială a lui Șerdean. A sosit la București

Oficialii dinamoviști au semnale din partea lui Dorin Șerdean că ar agrea cedarea acțiunilor, doar că acționarul majoritar încă tergiversează închiderea afacerii, în speranța de a obține un preț cât mai bun pe ceea ce ”deține”, scrie GSP.RO.

Omul de afaceri este la București, Dinamo s-ar putea vinde în următoarele zile!

Reprezentanții investitorilor speră ca până mâine să se ajungă la un rezultat. La nivel financiar, Dorin Șerdean mai are o cerere foarte interesantă, pe lângă suma de 550.000 de euro ce s-ar împărți între el, Pablo Cortacero, Cornel Țălnar și Toma Săpașu.

În acest moment există interes de investiție din partea mai multor entități sau oameni de afaceri, susține Playsport. One, un important dezvoltator imobiliar, respectiv Diya William Shoucair, directorul unei firme care se ocupă cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții. La fel, o societate din domeniul construcțiilor a început negocierile pentru a prelua acțiunile de la Dorin Șerdean.

550.000 euro, plus două milioane virați în conturile lui Dinamo

Din informațiile PlaySport.ro, Dorin Șerdean a ajuns la București, iar astăzi are programate mai multe întâlniri legate de vânzarea clubului.

Reprezentantul Lotus a avut mai multe schimburi de mailuri cu reprezentanții One / avocați și a transmis că își dorește 550.000 euro în schimbul acțiunilor, sumă care ar urma achitată în mai multe tranșe.

Mai mult, la nivel financiar, mai are o cerere foarte interesantă. Astfel, Șerdean dorește ca orice investitor care preia Dinamo să vireze o sumă de minim două milioane de euro în conturile clubului, o garanție pentru a evita episodul ”Cortacero”.

Diya s-a înțeles cu Negoiță și urmează să negocieze pentru Dinamo

O altă pistă care rămâne în picioare este omul de afaceri Diya William Shocair. Libanezul deține firma Farm Tech, care se ocupă cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții cu sediul principal gard în gard cu baza sportivă a „câinilor” de la Săftica.

În plaja acestei tranzacții, Diya s-ar fi înțeles deja cu Ionuț Negoiță, de la care urmează să preia partea din față a cantonamentului, 1,5 hectare din totalul de 4 cât măsoară baza sportivă, 850.000 euro fiind valoarea înțelegerii.

Râmâne de văzut ce se va întâmpla cu negocierea pentru Dinamo. Din câte se pare, așa cum s-a vehiculat și în cazul lui Mohammad Murad, Shocair caută, la rândul lui, un partener de investiție.

Acesta poate fi chiar o firmă de construcții care se ocupă, printre altele, cu demolările și a participat la astfel de lucrări la stadionul Steaua și în Giulești.

Citește și

Diana Șoșoacă despre căsătoria Ilincăi Munteanu cu George Simion: ”Mi-e milă de fetița asta”