Celine Dion vine în România în 2020: unde, când și cât costă biletele începând de joi

E cineva, chiar și în această eră digitală, care să nu știe celebra melodie ”My heart will go on” de pe coloana sonoră a filmului ”Titanic”? Ei bine, la fel de cunoscuta Celine Dion a pus România pe lista ei de tur în 2020 pentru promovarea ultimului ei album ”Courage”.

Canadianca s-a decis unde va concerta și când în țara noastră. Este vorba de Arena Națională pe 29 iulie. Câștigătoare a două premii Oscar și a cinci premii Grammy speră să umple cel mai mare stadion al României, iar biletele vor fi puse spre vânzare începând de joi, 17 octombrie, ora 10:00. Membrii fan-clubului vor putea cumpăra bilete în exclusivitate în perioada de presale. Tichetele costă între 225 și 850 de lei, cu tot cu taxe, în funcție de distanța față de scenă.

Toate biletele sunt cu loc, inclusiv în zona de pe gazon există o arie de scaune. Turneul din Capitală face parte din ”Courage World Tour” ce promovează primul album în limba engleză al artistei din ultimii șase ani. Bucureștiul face parte din cele 100 de orașe ale lumii unde va concerta Celine Dion.

Citește și:

Băieții lui Rădoi au defilat și au obținut o victorie esențială. Cine sunt remarcații