--> -->

Cel mai mare necaz al lui Serghei Mizil: „Fulgerător și complet aiurea”. Ce spune despre comunism și capitalism

Serghei Mizil, 69 de ani, a dezvăluit detalii din viața sa într-un interviu acordat Fanatik.

Serghei Mizil este un adevărat personaj monden în România. Mai nou, are reclame uriașe în centru Capitalei și este prezent la TV întrucât face imagine unei companii de betting. Atunci când nu ”dă o gheară” sau nu are replici haioase, Serghei face live-uri în social media.

S-a lăsat de fumat, din nou, dar mai savurează un pahar, două

Serghei Mizil a suferit, de curând, o intervenție chirurgicală. Unul din vasele de sânge era înfundat în proporție de 60 la sută, iar la 70 la sută devenea un pericol.

“Sunt bine, dar eu nu am avut vreo boală. Periodic îmi fac un control iar medicii m-au sfătuit să-mi pun un stent. Nu voiam să stau cu gândul că s-ar putea întâmpla ceva. De câteva zile nu mai fumez și sunt bine.

De băut mi-au zis medicii că pot să beau. Ajunsesem la două pachete de țigări pe zi. Eu m-am lăsat și înainte, 30 de ani n-am fumat, dar a venit pandemia și m-am apucat din nou”, a declarat Serghei Mizil pentru Fanatik.

”Eram doar lepre la masă, dar tocmai el, Răzvan”

Pare mereu optimist și lipsit de griji, dar nu este mereu așa. Aflăm ce îl face pe Serghei Mizil să plângă cu adevărat și care a fost cel mai îngrozitor moment din viața lui.

“Am plâns când mi-au murit persoane apropiate, apoi am ieșit la șpriț și veselie. Nu am fost însă marcat ani de zile, nu am purtat doliu. Mie doliul și nunta mi se pare niște chestii primitive.

Dar cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când a murit Răzvan, nepotul meu, fiul Oanei. A murit fulgerător și complet aiurea. Momentul a fost groaznic, a fost total nedrept să moară copilul ăla. Avea 25 de ani, nevasta lui era la Snagov cu noi, avea o fetiță și era însărcinată cu al doilea copil.

Eram foarte legat de Răzvan, era singurul care ne putea duce numele mai departe. Îmi aduc aminte că era de Paște, era singurul care adusese lumină de la biserică.

Eram la masă a doua zi și m-a sunat cineva să-mi spună că e mort pe șosea, făcuse accident de motocicletă. Eu credeam că e în curte și chestia asta mi-a rămas în minte. Îmi aduc aminte că eram numai lepre la masă și singurul care ne-a adus lumina de la biserică, murise.

Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Dacă e cineva bolnav asta e, te aștepți, ești pregătit. Dar când are 25 de ani și, de la masă, te duci să-l îngropi, este urat”, a declarat Serghei.

“Acum am ajuns o colonie, ăsta nu e capitalism”

Comunismul este și a fost un subiect foarte mult discutat. Fiu al lui Paul Niculescu-Mizil, fost demnitar comunist, Serghei afirmă că, din punctul lui de vedere, perioada comunistă a avut și părți bune dar și părți rele.

“Comunismul a avut părți rele și părți bune. Acum, de exemplu, e mai greu ca în comunism pentru majoritatea oamenilor. Trebuiau păstrate lucrurile bune din comunism și trebuia tăiat ce era nasol: nu era voie să circuli liber, nu aveai acces la informații. Acum am ajuns o colonie, ăsta nu e capitalism.

Eu m-am descurcat pentru că nu am fost nici comunist și nu sunt nici capitalist. Am fost de dreapta, puteam să ies afară unde voiam, atunci, era o mare diferență. Acum e din ce în ce mai nasol, cu pandemia din nou n-am mai avut voie să circulăm, să nu ieșim dacă nu ne vaccinăm. Tot o îngrădire pe care o fac prin altă formă”, a punctat Serghei Mizil.

Citește și

Cătălin Bordea ajutat de o cântăreață cunoscută să treacă peste divorț: „Mi-ai dat un telefon”