--> -->

Cei doi vor veni de luni la Dinamo: ”Sunt deschis. Să vorbească la FCSB”

Dinamo are toate șansele ca de mâine, la antrenamente, să-i aibă la Săftica pe fundașul Andrei Marc și mijlocașul Ovidiu Horșia.

Primul este liber de contract după ce a încheiat cu Chiajna, al doilea ține de FCSB, a fost direcționat către FCSB 2 A Clinceni, având un assist sâmbătă în amicalul dintre echipa sa și ”câinii roșii”, pierdut de ”verzi” cu 3-1.

Andrei Marc, fost fundaș al lui Dinamo în perioada 2015-2016, ar putea reveni în Ștefan cel Mare, lucru confirmat și de fundașul central.

Marc a declarat pentru GSP.ro: ”Da, am fost căutat de Dinamo. Vorbim luni!”.

”Aș vrea un proiect bun și curat”

”Da, normal, aș lua în considerare. Dar nu e momentul acum nici pentru mine, nici pentru ei. Dar să fie un proiect bun și curat… Nu 80-100 de jucători schimbați în doi ani, 5 antrenori într-un singur sezon. La Dinamo trebuie să fie ceva curat, să mai plece lumea de pe acolo, sunt mulți care trag echipa în jos.

Jucătorii au fost o sută în doi ani, nu toți 100 sunt slabi! Ceva s-a întâmplat acolo, mai ales că aceiași jucători, la alte echipe, evoluează bine mersi. Trebuie dat un refresh”, spunea Andrei Marc la inceputul lunii iunie.

”Suporterii lui Dinamo trebuie să rămână alături de echipă, mai ales că acum au putere de decizie. Și la Rapid au luat echipa din Liga 4, au dus-o până în primul eșalon. Sunt momente grele, dar n-au ce face”, a mai zis fostul căpitan al ”câinilor”.

Îl recomandă pe MM Stoica pentru discuții

”Eu le-am transmis celor de la Dinamo să vorbească cu impresarul meu și cu domnul Mihai Stoica. Mai am doi ani de contract cu FCSB. Sunt deschis la orice discuție, la orice oportunitate, dar prima dată trebuie reglate aceste lucruri”, a precizat Horșia, pentru GSP.ro.

Ovidiu Horșia este sub contract cu FCSB din anul 2017, dar a fost mereu împrumutat. Academica Clinceni, Poli Iași, Gaz Metan și Unirea Constanța sunt echipele din CV-ul mijlocașului.

Citește și

Daniela Gyorfi: ”Sper să nu-mi calce pe urme. Ea învață coreeană”