Cea mai nouă decizie a lui Cortacero: aduce un om important la club

Dinamo face achiziții și în staff-ul administrativ, nu doar în lotul echipei lui Cosmin Contra. Mai ales că Pablo Cortacero vrea să aducă o ”armată” de oficiali care să se ocupă de partea executivă a clubului din Ștefan cel Mare.

Printre ei se află, conform granadaenjuego.com, și Marcos Rubino, care va prelua destinele centrului de juniori de la Dinamo. Cortacero și Rufo Collado sunt deciși să-i dea acestuia, pe mână, academia clubului. Rubino se va alătura săptămâna viitoare proiectului. El va avea și atribuții în scoutingul clubului. Până acum, spaniolul a lucrat doar la nivelul ligii a 5-a din țara sa, unde s-a ocupat de formarea tinerilor fotbalişti. Un alt om important care va sosi la club și va avea o funcție importantă este Rafael Salguero, un apropiat al lui Cortacero și Collado.

”Suntem preocupați de toți jucătorii. Am înțeles de la investitorii… sau investitorul spaniol… că una dintre bazele proiectului său va fi Academia lui Dinamo. Trebuie să avem grijă de toți jucătorii din această academie, să încercăm să-i ajutăm cu tot ce putem pentru a crește și pentru a face pasul spre echipa mare, dar și la echipele naționale. Să încercăm să-i ajutăm să ajungă în fotbalul de performanță. Vrem să fie ceva în genul academiei celor de la Villarreal”, a declarat antrenorul roș-albilor, Cosmin Contra.

Citește și

A rupt-o cu Dinamo, s-a înțeles cu FCSB, azi va fi prezentat! Titular și în Derby

No Comments Yet

Comments are closed