Cea mai mare pierdere pentru Dinamo: ”Uhrin nu mai rămâne”

Dusan Uhrin a anunțat în două rânduri că poate pleca oricând de la Dinamo, mai ales că antrenorul ”câinilor” are salarii restante, iar viitorul din vară este incert, totul depinzând de ceea ce echipa va face la baraj.

Dănuț Lupu e convins că antrenorul ceh nu va mai continua din vară la Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut din Liga 1.

”Problema e ce vor face la anul”

”Mie nu mi-e frică că retrogradează Dinamo. Problema e ce vor face la anul! Cosmin Matei și Pierret au făcut diferența la ultimele meciuri, dar trebuie să aibă o constanță. Nu două-trei meciuri din 30!

Sincer, nu cred că va mai rămâne Dusan Uhrin din vară! Și anul trecut când a plecat a făcut-o pentru că nu a mai crezut în proiect. Depinde de conducere, de ce vor să facă, dacă vor găsi un investitor”, a declarat fostul dinamovist pentru Fanatik.

”Nu au cum să aibă probleme cu Hermannstadt și U Cluj”

Fostul mare jucător al lui Dinamo e de părere că nicio echipa din Liga 2 nu le poate pune probleme „câinilor” la baraj: „Eu nu cred că pot să aibă probleme cu U Cluj sau Hermannstadt. E greu ca o echipă din Liga 2 să le pune probleme lui Dinamo. Anul trecut a fost o minune cu Mioveni. Au dovedit în ultima etapă că nu au lot de retrogradare”.

Dănuț Lupu e convins că Dinamo nu are un lot de retrogradare și valoarea jucătorilor nu reflectă locul din clasament: ”Sunt multe probleme la o echipă de fotbal. Depinde și de vestiar, de atmosferă, de mai multe chestii. Atâta timp cât nu au avut continuitate și nu știi ce ți se întâmplă mâine, e normal să ai fluctuații de formă”.

Uhrin: ”Fiecare meci poate fi ultimul”

Cehul și-a continuat discursul și în luna aprilie, înainte de meciul cu CS Mioveni: ”Pentru mine, fiecare meci poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisive. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii”.

Dusan Uhrin mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2023, însă antrenorul pune condiții pentru a continua în Ștefan cel Mare: „Am contract pentru un an şi jumătate, dar sunt multe lucruri. Nu pot stă fără jucători, fără o structură stabilă a echipei, a clubului. Este important pentru mine să văd că clubul face ceva. Tot mai greu, da. Asta este sigur”.

Dusan Uhrin și-a dat demisia de la Dinamo după ce a salvat echipa de la retrogradare pe final de sezon și a renunțat la nu mai puțin de cinci salarii din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul: ”Nu mă întrebaţi mai multe, că sunt nebun.

Toată lumea îmi spune că sunt nebun, familia nu că s-a obişnuit, dar mulţi prieteni din România mi-au spus asta. Am venit pentru ralaţia cu fanii, pentru că în mod normal nu aş fi venit niciodată. La fel, anul trecut am antrenat gratis”.

Citește și

Ghicești? Băutura preferată a Simonei Halep