Cea mai dură analiză: ”Mă gândesc la celebrul comandant nazist. Și la Amalia Rodrigues”

Dinamo continuă să nu strângă nici măcar un punct din deplasările sezonului regulat, după 0-4 la Botoșani.

Echipa a rămas pe penultimul punct în clasament, la 11 puncte de primul loc ce duce la baraj, ocupat de FC U Craiova.

Cornel Dinu a făcut o analiză ironică a lotului dinamovist! Pe Alin Buleică l-a criticat și a spus că ”a fost rupt dintr-o carieră mult mai avantajoasă pentru el, de la Survivor”.

Râde de toți

Flavius Stoican ar putea fi înlocuit cu Dușan Uhrin pe banca tehnică a echipei din Ștefan cel Mare, iar cehul a declarat: ”Nimic nu este imposibil” (detalii aici despre mutarea ce ar putea fi ultima cale de salvare a formației).

”Nu am o părere rea despre Ehmann, dar mă gândesc la celebrul comandant nazist Eichmann (n.red. – Otto Adolf Eichmann – condamnat la moarte ca mare criminal de război). Nu prea e de pretenţiile, istoria lui Dinamo, ca să nu mai spun despre Patriche.

Bine că nu şi-a rupt aductorii. Cristiano e de mare perspectivă. E sub traiectoria mingii, nu are nicio legătură”, a spus Cornel Dinu la TelekomSport.

Adus ca o mare vedetă în Ștefan cel Mare, Jonathan Rodriguez nu l-a impresionat pe Dinu.

”Melanj înfiorător”

”Rodriguez, cred că…Pe la Botoşani a fost un jucător şters, l-a luat CFR-ul şi cred că singurul criteriu prin care a fost adus la colonia Dinamo a CFR-ului e că aduce cu Amalia Rodrigues, celebra cântăreață (n.red. – cântăreață de fado și actriță portugheză).

Jocul a avut puţine accelerări în special din partea Botoşaniului, care aduce jucători mai buni din străinătate faţă de alte echipe. Cu doi jucători vânduţi, Braun şi Edjouma, a reuşit să câştige. La Dinamo, toţi aceşti jucători sunt un melanj înfiorător. E un cocktail de echipă care nu leagă nimic”, a comentat cel poreclit ”Procurorul”.

Citește și

Florin Cîțu, după creșterea prețurilor la combustibil: ”Asta fac prețurile. Mai cresc, mai scad”