--> -->

Ce va urma la Dinamo și pe cine trebuie să recupereze Ovidiu Burcă

Dinamo a pus capăt seriei de 4 eșecuri consecutive în Liga 1, a remizat, scor 1-1, cu CFR Cluj, iar echipa are ceva mai multă liniște în această pauză competițională.

Moura și Larrucea cu probleme

Următoarea rundă este în deplasare, la Sibiu, contra lui Hermannstadt, o echipă incomodă, care s-a obișnuit să se lupte în prima parte a clasamentului. Partida este pe 21 octombrie, sâmbăta.

Până atunci, Ovidiu Burcă speră să-și rezolve și problemele de lot. Mai ales că are de recuperat niște jucători accidentați, ultimii intrați pe această listă, în afara togolezului Homawoo, o situație mai veche, fiind Gabriel Moura și Gorka Larrucea.

Ovidiu Burcă: ”Vom avea sesiuni duble de antrenamente”

”Pauza ne prinde foarte bine, am avut anumite probleme din punct de vedere al sănătății, probleme minore, dar au ieșit din circuit din cauza problemelor.

Vom avea sesiuni duble de antrenament pentru unii jucători, unii care au jucat mai mult, vor avea antrenamente pentru a reveni pe prospețime, în vederea meciului de la Sibiu, pe alții ii reintegrăm în funcție de starea medicală.

Moura a avut o contractură musculară și am decis, atât cu el, cât și cu Josue, nu să nu riscăm, vom avea multe meciuri și avem nevoie de toți”, a reacționat Ovidiu Burcă la conferința de presă de după meci.

Citește și

Abdallah după gol: ”Cred că încă nu oferim destul”