--> -->

Ce urmează la Dinamo după aprobarea planului: care este valoarea victoriei de azi!

Planul de reorganizare modificat al lui Dinamo a fost aprobat azi de judecătorul sindic, ceea ce înseamnă că la club poate începe reconstrucția. O mare victorie pentru toți dinamoviștii!

Prin această decizie s-au șters datorii de peste 5 milioane de euro. Decizia nu este definitivă, dar este executorie, cu aplicabilitate începând de azi.

Ce urmează la Dinamo?

– Clubul ar putea ieși din insolvență chiar sezonul acesta, după cum a lăsat să se înțeleagă administratorul special Andrei Nicolescu luna trecută: [Dacă se aprobă planul, când iese Dinamo din insolvență?] Avem o proiecție și pe varianta asta optimistă. O să fie o surpriză plăcută. [Se poate întâmpla ca Dinamo să iasă din insolvență până la finalul sezonului?] Da!”.

Eugen Voicu a declarat astăzi că el estimează ca în sezonul viitor să se închid procesul de insolvență.

– Dispare spectrul falimentului, iar orice datorie care nu e în noul plan nu va mai fi luată în calcul. Nu mai există pericolul că pot apărea jucători care să ceară sume restante.

– În acest moment mai e de plată până într-un milion de euro, conform noului plan aprobat, ca datorii către terți.

Vin acționari noi, vin banii

– Acționarii care erau în stand-by vor putea cumpăra acțiuni în Red&White. Sorin Preda (foto stânga) era unul dintre oamenii de afaceri care condiționa intrarea în acționariat de trecerea planului.

„Discuțiile cu investitorii sunt condiționate de planul de reorganizare. Propunerea domnului Zăvăleanu e în interesul lui Dinamo și așteptările noastre de la termenul de 4 septembrie sunt să fie aprobat planul. Lucrurile vor fi mult mai simple pentru ce înseamnă Dinamo în viitor. Avem deja pre-agreate niște documente cu niște investitori, doar aprobarea planului împiedică realizarea stabilității și predictibilității clubului”, spunea Nicolescu luna trecută.

Va crește cuantumul investițiilor, banii care ar fi mers spre schemele de plată din planul vechi se vor muta acum către reconstrucția lui Dinamo.

Citește și

Nicolae Guță fără milă față de propriul fiu, după ce acesta a făcut accident drogat: ”Trebuia să nu mai fie în viață”