--> -->

Ce transferuri se pregătesc: ”Acesta e bugetul la Dinamo”

Dinamo este iar în vrie după eșecul usturător de la Sibiu, 0-4 cu Hermannstadt, iar vineri joacă pe Arena Națională contra celor de la Poli Iași.

În perspectiva a ceea ce va urma în mercato de iarnă, suporterii așteaptă achiziții care să scoată Dinamo din zona retrogradării.

Ce salarii sunt la Dinamo

”Dacă vorbim de bugetul de salarii al echipei, cred că suntem în primele 10 din campionatul din România. Suntem și cu salarii de 7-8.000 de euro, nu cred că suntem la 200.000 de euro lunar. În iarnă, încercăm să luăm cele mai bune decizii, așa cum au spus Gabi și Ovidiu, să aducem 3-4-5 jucători care să poată să se integreze rapid.

Evident că vom face aceste transferuri, trebuie să fie și un echilibru în vestiar. Nu vom aduce jucători cu salarii de 30 000 de euro lunar. Să vedem cum vom fi la iarnă și să vedem care sunt pozițiile pe care și le doresc întărite”, a explicat Andrei Nicolescu la Fanatik Superliga.

Își asumă vina

”Primul vinovat sunt eu şi eu reprezint în acest moment clubul. Putem să discutăm despre multe, dar acum suntem foarte jos şi este uşor să loveşti în cineva care este jos.

Eu am girat tot ce am încercat să construim în vara asta. Şi eu sunt ăla care să iasă în faţă dacă noi căutăm vinovaţi. Toată această situaţie afectează toate palierele clubului, toate discuţiile sunt mai complicate.

Toate prognozele se complică, toate discuţiile referitor la ceea ce puteam face noi în perioada asta referitor la marketing, mărci, capătă altă conotaţie. Este un moment greu de tot. Trebuie să ne scuturăm bine de tot. Să vedem cine ne poate scutura. Sper să putem să ne scuturăm unii pe alţii, să ne ridicăm şi să pornim la drum. Suporterii au dreptate să fie supăraţi.

Eugen Voicu a făcut un gest foarte normal, s-a dus acolo, în mijlocul lor, în momentul în care i-a chemat. A stat de vorbă cu ei, a vorbit despre schimbări, dar nu măsurile radicale sunt, neapărat, soluţia”, a spus Andrei Nicolescu la Fanatik.

Citește și

Presa britanică: Vladimir Putin ar fi suferit un stop cardiac la Moscova