Ce țară din Europa devine ”paradisul vacanței 2020”. Se recomandă pentru concediu

Ne apropiem de 15 mai, data la care sperăm să se încheie starea de urgență, să ne apropiem de normalitate și de finalul, cu succes, al luptei cu noul virus. În afara planurilor legate de revenirea la viața cotidiană, există în subconștient și cele legate de vacanța de vară, chiar că abia din iulie 2020 se poate lua în calcul o asemenea variantă.

Grecia a anunțat o serie de restricții, printre care și introducerea ”pașaportului de sănătate”. O altă țintă pentru turiștii români, și nu numai, este Croația. O țară care a intrat și mai mult în atenția occidentalilor fiindcă nu doar că această țară a început să relaxeze măsurile de carantină, dar autoritățile de acolo au declarat că au avut succes în lupta cu COVID-19. Croaţii au raportat doar 2.112 cazuri de infectări şi 83 de morţi. Au implementat rapid măsuri eficiente. Alte ținte turistice din Vest, Franța, Italia, Spania sunt grav avariate de coronavirus.

Ministrul Turismului din această țară chiar i-a invitat pe europeni să viziteze Croația începând cu 1 iulie. Bineînțeles, se vor lua măsuri de siguranță pe plaje.

Potrivit ziarului Bild, Croația devine principalul punct de atracție pentru cetățenii germani. Mai mult, prestigiosul cotidian le-a recomandat nemților să meargă acolo la vară. Țara atinsă de apele Adriaticii a devenit subiectul întrebării: ”Unde călătorim în vara coronavirusului?”. Jurnaliștii Bild au continuat: “Vara asta, Croaţia vrea să se promoveze ca o ţară lipsită de coronavirus. Ministerul Turismului împreună cu experți în domeniul medical lucrează la un plan care să deschidă urgent Croația pentru turiști”.

Citește și

Dinamo l-ar vrea înapoi, însă el refuză întoarcerea!

 

No Comments Yet

Comments are closed