Ce surpriză în Liga 2! Profită Dinamo?

Etapa a 15-a a ligii secunde, penultima din 2022, s-a încheiat cu o mare surpriză, care complică și mai mult calculele pentru play-off.

Csikszereda nu a putut scoate nici măcar un punct, a pierdut în minutul 90+5, în fața Șelimbărului!

La Miercurea Ciuc, Octavian Ursu a deschis scorul în minutul 53, apoi Lorand Kovacs a egalat în minutul 59 din penalty, pentru ca tot Ursu să dea lovitura, iar formația lui Claudiu Niculescu a învins cu 2-1!

Dinamo, condamnată să câștie sub Tâmpa

Clasamentul rămâne neschimbat pe locul 6, atât Ciuc, cât și Gloria Buzău au câte 25 de puncte, în vreme ce Unirea Dej are un punct în plus. Ciuc si Gloria sunt pe 6, respectiv 7.

Dinamo este la egalitate de puncte chiar cu echipa lui Claudiu Niculescu, Comunal Șelimbăr cu câte 21 de puncte, doar că sibienii nu au drept de promovare (încă). Brașov, adversara bucureștenilor de sâmbătă, are 23 de puncte.

Dinamo este condamnată să câștige dacă vrem să mai sperăm la ocuparea unui loc în primele 6.

Burcă: ”După ce alții au distrus atâția ani”

”Nu sunt supărat că am pierdut, ci că n-am fost agresivi în apărare, ne-au lipsit personalitatea și luciditatea în atac. Nu trebuia să arătăm așa! Am mers pe sârmă de când am venit aici.

Nu poți să construiești ceva durabil în două luni, după ce alții au distrus atâția ani! Am putea face față la presiune, cu bugetul Iașului, cu lotul Iașului.

Mergem la Brașov să câștigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creștem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos. Mă așteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale.

S-au dat cinci, din care s-au jucat două. S-a simțit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Bordușanu”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei din Copou, unde Dinamo a pierdut, scor 1-2.

Citește și

Florin Piersic Jr, despre ruptura dintre el și tatăl lui: ”Nu și-a dat seama că-și lovește fiul”