--> -->

Ce spune Vintilă înaintea marilor derby-uri, ce pot decide campioana

FCSB s-a împiedicat în această seară la Botoșani, scor 2-2, și rămâne la 3 puncte distanță de CFR Cluj, locul 1 în play-off, ardelenii având un joc mai puțin de disputat. A fost un punct istoric pentru moldoveni, la apariția în premieră în top 6, fiindcă gazdele au rupt seria eșecurilor pe teren propriu cu FCSB.

Au înscris Dugandzic, o dublă, respectiv Man și Olaru. O remiză care nu ajută prea mult pe elevii lui Bogdan Vintilă, care, teoretic, sunt în lupta pentru titlu. În 6 meciuri, în 2020, FCSB a câștigat un singur meci, cu Voluntari! S-au strâns 4 partide la rând, fără victorie pentru roș-albaștri. ”Nu este un rezultat bun, dar ai meci cu Craiova și cu CFR Cluj, în ordine, apoi vezi unde ești”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

”Jucătorii s-au sacrificat, e un egal care nu ne ajută, dar ne dă speranțe pentru viitor. Consider că fundașii și-au făcut datoria, echipa a jucat bine, echipa trebuie să strângă rândurile. Cu un punct pe meci, e greu să câștigi titlul. Acum, ne concentrăm pe meciul de la Sibiu, de Cupă, fiindcă cu noi oricine își dă viața în fotbal, apoi cade fizic. Asta e viața în fotbal”, a comentat Bogdan Vintilă la finalul partidei.

Citește și:

Un necaz nu vine niciodată singur! Un titular poate rata și derby-ul cu FCSB, și meciul anului