Ce spune atacantul francez recomandat lui Dinamo: ”Uriaș!”

Dinamo caută atacanți. Chiar dacă tocmai a fost anunțată de decizia CNSL a FRF în privința memoriului depus de Iulian Roșu, 29 de ani, fotbalist ce-a reclamat clubul, iar comisie federală a dispus interdicție la transferuri pentru două perioade de transferuri!

Totuși, decizia nu e finală, clubul face recurs, până se va soluționa speța, gruparea poate înregistra jucători.

Decizia este a lui Dinamo

Unul dintre ultimele nume apărute pe agenda bucureștenilor ar fi Jordan Gele, 31 de ani, conform Iamsport.ro. Francezul a jucat ultima dată în România, la Șelimbăr, în divizia secundă. Chiar a marcat împotriva roș-albilor în prima parte din 2023, la o victoria a „câinilor”, scor 2-1, repurtată la Sibiu.

Între timp, Jordan s-a transferat în Elveția, tot în eșalonul al doilea, la FC Wil. Agentul fotbalistul este în discuții atât cu Dinamo, cât și cu alte formații din România. Rămâne ca oficialii „câinilor” să se decidă dacă vor continua discuțiile pentru transferul francezului.

Trei goluri și 2 assist-uri a adunat Gele pentru Wil în actuala stagiune, în 19 meciuri.

Ce spune atacantul

Jordan a jucat la echipe mici până în prezent. A fost legitimat la Boulogne B, Compiegne, St. Genevieve, Mulhouse, Nantes B, Winterthur, Rapperswil-Jona și Șelimbăr, înainte de a ajunge vara trecută, din nou, în liga secundă helvetă.

La Șelimbăr, unde a fost antrenat și de Cladiu Niculescu, a marcat de 7 ori și a oferit 6 assist-uri în 25 de meciuri. Mărturisea anul trecut, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că se simte foarte bine în România. Un detaliu care contează, mai ales la câte refuzuri au fost oferite „câinilor”.

Chestionat de GSP.ro, azi, vizavi de posibilitatea de a sosi în tricoul alb-roșu al lui Dinamo, Jordan Gele a declarat:

„Mie mi-a plăcut foarte mult în România. Mi-ar plăcea și în viitor. Știu că agentul meu este în contact cu 2-3 echipe din România, dar nu mi-a spus mai mult de atât.

Repet, chiar îmi place mult România, de aceea, dacă ar apărea concret o oportunitate, aș lua în calcul să mă întorc. M-am simțit bine în România. Dinamo? Ce vorbim, este un nume uriaș, oricine și-ar dori să joace acolo!”.

Citește și

Piedone a căzut pe șantier: ”Hopa Mitică, așa am mirosit asfaltul”