--> -->

Ce se întâmplă cu Grădinaru și cu Rici Grigore: ”Am fost sunat”

Gică Mihali a vorbit despre Răzvan Grădinaru și Ricardo Grigore și a spus că, din punctul său de vedere, clubul din Ștefan cel Mare suferă o mare pierdere dacă fundașul central decide să plece la Dinamo.

Gică Mihali este omul care s-a ocupat de alcătuirea programului echipei după plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo.

La rândul său, Rici Grigore a vorbit despre situația sa de la Dinamo și și-a manifestat încă o dată intenția de a pleca de la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Grădinaru mi-a transmis asta”

Gică Mihali a spus pentru ProSport că este convins că Răzvan Zăvăleanu va avea cât de curând o discuție cu Ricardo Grigore, iar el speră că administratorul judiciar îl va convinge pe fostul internațional U21 să joace în Liga 2 pentru Dinamo și să pună umărul la revenirea echipei din Ștefan cel Mare în Liga 1.

”Am văzut și eu interviul dat de Rici Grigore și vă spun foarte sincer că eu nu am știut niciodată de problemele pe care le-a întâmpinat la Dinamo, iar acum le-a relatat în presă. Vă repet: nu am știut că a avut aceste probleme.

Dar îi transmit lui Rici că eu, Gică Mihali, am mare încredere în calitățile sale de fotbalist și susțin în continuare că dacă el va pleca de la Dinamo o să fie o mare pierdere pentru noi.

”Nu vă ascund”

Este un fundaș central puternic de picior stâng, cu foarte multe calități, iar eu unul nu îmi explic cum acest băiat a fost tras pe linie moartă la Dinamo!

Deși nu am fost acolo să îi știu exact situația, totuși consider că este mare păcat ceea ce i s-a întâmplat acestui jucător. În mod sigur, dacă va decide să rămână la Dinamo noi am putea să facem o echipă bună în jurul lui. Însă, pe de o parte, îi înțeleg supărarea, iar dacă decide să plece, atunci asta este viața.

Sper că Răzvan Zăvăleanu va lămuri cât mai repede situația cu Rici. Nu vă ascund că am fost sunat și de Grădinaru după ce a văzut ce am vorbit despre el. M-a sunat Grădinaru să îmi explice niște lucruri, iar eu i-am spus încă o dacă că ceea ce am zis despre el este ceea ce am gândit eu.

Pe mine mă doare foarte tare că Dinamo a retrogradat, iar ca mine cred că suferă toți suporterii. Răzvan mi-a spus că am fost cam dur cu el în cele spuse, dar m-a asigurat că dacă i se va propune din partea conducerii un proiect serios, el este dispus să rămână la Dinamo și în Liga 2″, a declarat Mihali.

Citește și

Naţionala României la 100 de ani. Cum s-a implicat Regina Maria, de ce tricolorii au purtat tricourile lui U Cluj