Ce șanse sunt să vină Vlad Munteanu președinte la Dinamo

Dinamo vrea să renască pe toate planurile. Inclusiv administrativ. Conducătorii grupării au în plan să mai aducă un om de fotbal cu relații și cu trecut alb-roșu, doar că, momentan, nici pe acest front nu au avut succes.

Vlad Munteanu are o funcție importantă la FRF

Din punctul de vedere al oficialilor ”câinilor” au existat câteva tatonări cu Ionuț Lupescu, 54 de ani, niciun rezultat până acum. După aceea au apărut discuții vizavi de Vlad Munteanu, 42 de ani, actual director sportiv la FRF și manager operațional în cadrul forului federal.

Mai ales că s-ar încadra perfect în ”portretul” expus de Andrei Nicolescu vizavi de profilul căutat de managementul dinamovist și, în plus, fostul campion cu roș-albii este și un prieten foarte bun, de două decenii, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Șase trofee a cucerit Vlad Munteanu cu Dinamo, două campionate, trei Cupe și o Supercupă a României.

”Nu am discutat cu cineva de la Dinamo pe tema asta și nici nu am luat în calcul”, a replicat Vlad Munteanu chestionat pe acest subiect de GSP.ro. Fostul mijlocaș ofensiv este de ani buni în echipa FRF, a parcurs diverse etape acolo, este bine ancorat în structurile federale.

Andrei Nicolescu: „Nu este o fugă pentru a mai adăuga un acționar”

Andrei Nicolescu a vorbit despre tatonările pe care Dinamo le-a avut pentru angajarea unei foste glorii în conducerea clubului.

”Nu aș mai vrea să pic într-o capcană, pentru că am picat în capcană. Eu știam că a fost o discuție între Eugen Voicu și Ionuț Lupescu, am niște concluzii de la acea întâlnire, date de Eugen, știu că nu s-a ajuns la nicio concluzie, deși a fost pozitivă discuția.

Apoi în presă s-a speculat că eu am zis altceva pentru a mă pune bine cu fanii. Nu mai vreau să discut. Dar din ce am simțit eu din scurtele întâlniri cu el, de la stadion, Ionuț Lupescu mi s-a părut foarte deschis”, a declarat Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii ”7/9 Dinamo” de la Playsport.

”Apropo de foștii jucători, eu am o țintă. E cineva din generația mai nouă, cumva e vârsta mea, poate puțin mai mic, dar clubul nu e pregătit acum pentru a-l oferta și a-l pune în valoare. Dar va veni si acel moment. Și oamenii vor vedea că există și competență pe lângă calitatea de fost fotbalist la Dinamo.

La momentul acesta, structura acționariatului este un pic mai complexă. Deciziile, în interiorul acționariatului, sunt bazate pe niște principii la care am aderat cu toții și, evident, nu mai este o decizie a mea sau a lui Eugen, ci una comună. Nu este o fugă pentru a mai adăuga un acționar”, a comentat Andrei Nicolescu.

Citește și

Dan Negru a răbufnit: ”La cutremur ne va taxa salvarea de sub dărâmături”. Replica lui Marcel Ciolacu