Ce șanse mai sunt să semneze Deaconu cu Dinamo

Ronaldo Deaconu e suporter declarat al lui Dinamo, dar una e una, alta e alta!

El s-a arătat dispus să revină în Liga 1, chiar dacă situația sportivă a lui Dinamo e deplorabilă, formația fiind pe înghețată pe penultimul loc în clasament.

Ce a solicitat Deaconu

Deaconu ar fi transmis că e gata să joace pe salariul minim pe economie până în vară. Mijlocașul de 26 de ani a solicitat un „bonus de supraviețuire” în valoare de 70 000 de euro, care ar deveni activ doar în cazul în care Dinamo scapă de retrogradare.

Totuși, situația nu e simplă. Chiar dacă nu mai e om de bază la Korona Kielce, iar contractul i se termină peste 6 luni, Deaconu nu e lăsat să plece fără pretenții financiare.

Korona ar vrea o compensație, în timp ce Dinamo l-ar vrea doar dacă ar putea să vină ca jucător liber de contract.

Poate semna în Țările de Jos

În ultimele zile, a apărut un nou obstacol între Dinamo și Deaconu. Din informațiile obținute de PlaySport, fotbalistul a fost propus în Olanda, la o echipă din partea a doua a clasamentului, și așteaptă un răspuns care l-ar putea duce într-o ligă mult superioară celei din România.

Deaconu a mai trecut ca junior pe la Twente și Feyenoord.

În total, a petrecut mai bine de 4 ani în academiile olandeze, înainte să-ți înceapă aventura în România, alături de ASA Tg. Mureș, în 2016.

Deaconu are un salariu de 20 000 de euro pe lună la echipa unde conducător e fostul stelist Pawel Golanski. În acest sezon, a fost folosit de 17 ori și a marcat 3 goluri, însă stilul de joc din Polonia nu e considerat de Deaconu unul care să-i pună pe debplin în evidență calitățile.

Citește și

Prima reacție a lui Velkovski în tricoul ”câinilor”: ”Club mare”