Ce salariu are Velkovski la Dinamo

Darko Velkovski a ajuns în cantonamentul „câinilor” din Antalya, se antrenează deja cu formația lui Zeljko Kopic.

12.000 de euro/lună. Precum Lucas

Darko Velkovski va avea un salariu lunar de 12.000 de euro, ceea ce îl face pe fundașul cu 48 de meciuri la naționala Macedoniei de Nord să fie cel mai bine plătit jucător de la Dinamo, alături de brazilianul Lucas, care încasează același salariu.

Oricum, Velkovski câștigă mult mai puțini bani decât avea la precedenta sa echipă, Al Ettifaq, în Arabia Saudită, unde câștiga pe lună cât va lua de la Dinamo într-un an!

Fundașul central a venit la Dinamo liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Ettifaq. De-a lungul carierei a mai jucat la Rabotnicki, Vardar Skopje și în Croația la HNK Rijeka, unde a fost remarcat prima oară de antrenorul lui Dinamo.

Cine sunt cei mai bine plătiți jucători

Pe lângă Darko Velkovski și Lucas mai sunt alți jucători care câștigă sume importante, deși Dinamo este pe penultimul loc în clasament și riscă o nouă retrogradare.

Gonzalo Gregorio și Dennis Politic încasează în fiecare lună nu mai puțin de 8.000 de euro. În topul celor mai bine plătiți jucători de la Dinamo se mai înscriu și Dani Iglesias, Abdallah și Neluțu Roșu, cu 7.000 de euro.

Citește și

Andreea Bălan, marcaj strâns la iubitul său: ”Nu credeam”