--> -->

Ce s-a găsit la hotelul lui Răzvan Raț din Slatina de-a luat amendă! Acolo erau carantinați români

La începutul pandemiei de coronavirus în România a apărut informația că Răzvan Raț a pus la dispoziție hotelul său din Slatina pentru oamenii care vin din străinătate și stau în carantină. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a informat că a aplicat amenzi în valoare de 65.000 de lei în cadrul controalelor realizate la unităţile din Slatina ce oferă cazare şi hrană persoanelor aflate în carantină.

Printre ele și stabilimentul fostului internațional! Echipele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Olt au efectuat ieri verificări la unităţile din Slatina ce asigură servicii de cazare şi catering pentru persoanele aflate în carantină.

S-au aplicat amenzi societăţilor SC Divamar Pro Holding – Casa Domnească, împreună cu măsura complementară de oprirea a activităţii până la 6 luni, SC Pitic Sport SRL – Hotel Zitto, care îi aparține fostului fotbalist Răzvan Raț, însoţită de măsura retragerii de la utilizare a întregii cantităţi de produse alimentare neconforme, şi SC Yac Tur SRL – Hotel Paradis, însoţită de măsura complementară a opririi de la utilizare a camerelor care prezintă nereguli până la remedierea deficienţelor.

Comisarii ANPC au constatat următoarele abateri: nerespectarea condiţiilor de depozitare a alimentelor, folosirea de materii prime cu durata valabilităţii depăşită sau care nu erau însoţite de eticheta de produs de unde să rezulte principalele elemente de identificare şi caracterizare, schimbarea stării termice a produselor. S-au aplicat amenzi și pentru folosirea unor ustensile depreciate și lucrului în condiții igienice necorespunzătoare. Plus câteva detalii, gen pereţi cu urme de grăsime, hote murdare cu urme de grăsime arsă, după au menționat cei de la ANPC.

Citește și

Viorica Dăncilă atacă: ”De aceea a dăscălit Iohannis”