--> -->

Ce rușine! Și el vrea 20.000 de euro

Desire Segbe Azankpo (29 de ani), jucător la Dinamo între februarie și iunie 2022, a dat clubul alb-roșu în judecată la FIFA. În prezent legitimat la Bayern Munchen II, atacantul solicită 20.000 de euro.

S-a recuperat la Dinamo, acum vrea bani

Dinamo, club cu interdicție temporară la transferuri din cauza datoriilor către foștii jucători, s-a trezit cu încă un proces pe cap.

Clubul alb-roșu a fost reclamat la FIFA de Desire Segbe Azankpo, atacantul din Benin care a jucat la Dinamo în prima parte a anului.

Azankpo solicită plata a 3 salarii restante, plus bonusuri, transmit sursele GSP. În total, aproximativ 20.000 de euro. Aceasta deși a stat doar accidentat la Dinamo, în recuperare!

După despărțirea de Dinamo, Azankpo a ajuns la echipa a doua a lui Bayern Munchen, în special datorită relației de prietenie pe care o are cu Sadio Mane, jucător transferat de bavarezi în vara lui 2022.

La Dinamo, Azankpo a bifat două meciuri, în care a înscris un gol.

Reclamații pe bandă rulantă la FIFA împotriva lui Dinamo

În ultima perioadă, Dinamo a fost reclamată la FIFA de mai mulți fotbaliști străini care au de încasat bani aferenți perioadei din Ștefan cel Mare.

Printre aceștia, Janusz Gol, Raul Albentosa, Petar Gluhakovic și Ante Puljic. GSP.ro a luat legătura cu ultimul dintre ei, croatul Puljic, care a avertizat că nu va da înapoi:

”Nu am ce să negociez. Chiar sunt obosit de această chestiune. Să plătească atât cât a hotărât FIFA și gata”.

În decembrie, Dinamo a scăpat de plata a 396.000 de euro, după ce a câștigat la TAS procesul cu Isma Lopez. Fotbalistul spaniol câștigase în prima instanță și obținuse și interdicția la transferuri pentru Dinamo.

Citește și

Reacția lui CTP despre filmul Teambuilding: ”Râdeau de mine maimuțele antropoide”