--> -->

Ce rezultat prost pentru ”câini”: Oțelul se distanțează

Astăzi, a început etapa cu numărul 5 în play-off-ul eșalonului secund, cu un meci cu implicații majore în perspectiva promovării directe.

Oțelul norocos

Unirea Dej a jucat cu Oțelul Galați, iar echipa lui Dorinel Munteanu s-a impus din nou cu un gol în startul meciului, așa cum s-a întâmplat și runda precedentă cu Buzăul (1-0)!

După ce Angelo Cocian (Dej) a nimerit bara, la faza imediat următoare Jardan (minutul 7) a deschis scorul cu o lovitură cu capul din apropierea porții adverse.

Meciul a fost tăios, mai ales că și clujenii au încercat să se apropie de locurile ce duc la baraj.

Echipa lui Dorinel Munteanu nu a impresionat până acum în play-off, dar a ajuns la 7 puncte în fața lui Dinamo! A două victorie la limită, scor 1-0, după ce în urmă cu două săptămâni elevii lui Ovidiu Burcă îi administrau un 3-0 sec pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Dramă pentru ceea ce va urma

Situația va deveni dramatică pentru ”câini” dacă marți nu vor reuși să obțină un succes cu Poli Iași, acasă, formația lui Leo Grozavu fiind pe locul 2 în acest moment, la un punct în spatele celor de la CSA Steaua. În privința roș-albaștrilor, aceștia au meci sâmbătă la Buzău.

Echipa lui Adi Mihalcea a avut un parcurs inconstant, trei remize în primele trei etape și runda trecută au pierdut la Galați după un meci decis în primele minute de o uriașă gafă a portarului Stoian.

În clasament, lupta este palpitantă pentru promovare. CSA este lider cu 47 de puncte, iar Poli Iași ocupă poziția a doua cu un punct mai puțin. Oțelul și-a consolidat poziția a 3-a, cu 45 de puncte, pune o mai mare presiune pentru locurile de promovare directă. Dinamo e de-abia a patra, cu 38 de puncte.

Citește și

Ungaria cu ochii pe noi: „Polonia și România își construiesc două dintre cele mai puternice armate din Europa”