--> -->

Ce propunere hilară a primit Negoiță din partea ”spaniolilor”

Telenovela vânzării lui Dinamo este departe de a se încheia. Apar noi episoade. Ionuț Negoiță susține că vrea să cedeze pachetul de 82 la sută pe care-l deține, dar nu oricui, oricum, iar fanii PCH și DDB au cerut reprezentanților spaniolilor lui Herminio Menendez să facă dovada banilor ce i-ar putea investi în club.

Astăzi, Toni Curea, cel ce-a discutat afacerea cu Negoiță, a fost somat de suporteri să arate că fondul de investiții poate investi imediat un milion de euro, în condițiile în care trebuie plătită o datorie de 230.000 de euro pentru a nu se pierde baza de la Săftica! Că tot au zis spaniolii că pot aloca 10 milioane de euro. Conform Prosport, draft-ul de contract primit de Negoiță din partea ”spaniolilor” a fost modificat după ce se ajunsese la un acord de principiu.

Ibericii s-au obligat să achite datoriile salariale în valoare de 250.000 de euro în maximum 30 de zile după semnarea actelor, apoi că se obligă ”să încerce” să achite restul datoriilor de 3 milioane de euro în curs de 60 de zile. Această clauză l-a enervat pe Negoiță. Când a cerut detalii, controversatul impresar Toni Curea i-a transmis omului de afaceri că a fost o greșeală de traducere și va reveni cu o variantă de draft revizuită. Doar că n-a mai revenit, până la această oră.

Citește și

Dinamo furioasă! ”Ne-au făcut KO” EXCLUSIV