Ce post caută Dinamo urgent: ”Eu știu ce-și dorește Ovidiu!”

Dinamo este în pauză competițională, dar sâmbătă va juca un meci amical în Bănie, cu Universitatea Craiova. Apoi, este etapa de acasă cu FCU Craiova, iar meciul s-ar putea să se desfășoare pe Arena Națională.

Ovidiu Burcă a mai solicitat jucători, chiar și la finele partidei cu Rapid (0-4), oficialii clubului au transmis că se mai pot face transferuri doar în anumite condiții. Cum mercato s-a închis oficial, dinamoviștii mai pot aduce fotbaliști care erau liberi de contract în momentul în care s-a terminat perioada de transferuri.

”Am făcut o campanie în condiții vitrege”

”Ne lipsește coeziunea de grup, o echipă când e puternică, are și noroc. Am fost aproape cu ei (n.red meciurile pierdute cu cei din topul clasamentului), pentru meciurile retur sunt convins că o să fim la nivelul lor.

Trebuie să fim realiști, am făcut transferuri în insolvență, când nu puteam anunța nici transferurile, condiții grele, pe care am încercat să le trecem cu bine, dar nu am putut să transferăm cum au reușit celelalte echipe.

Pentru a integra jucătorii, e nevoie de timp, nu sunt jucători care vin și să între să facă diferența. Acest lucru se vede, am făcut o campanie în condiții vitrege. În decembrie nu s-a transferat nimic, am avut condiții vitrege, să rezolvăm interdicția la transferuri, cu niște sume la începutul perioadei nu erau aduse la cunoștințe. Au trecut, mai este nevoie de timp pentru a fi la potențialul dorit”, a explicat Andrei Nicolescu la Radio Dinamo1948.

Prioritatea este un fundaș stânga

Administratorul special a transmis în ce condiții se vor mai opera transferuri la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Noi ne mai dorim dacă mai apare ceva extraordinar, să mai avem calitate în echipă, nu cantitate, dar asta depinde de discuțiile care sunt punctuale.

Eu știu că Ovidiu își dorește un fundaș stânga, e un post unde ar mai avea nevoie de un jucător, mai așteptăm de la cei care sunt în atac să se integreze, aveam așteptări mai mari. E o perioadă de creștere, sunt două săptămâni de muncă și de recâștigat un spirit de învingător”, a comentat Nicolescu.

Citește și

Prima reacție a lui Iohannis despre resturile de drone: ”Avem cele mai puternice garanții. Ciolacu pus pe glume