--> -->

Ce plan are Murad la Dinamo: ”E nevoie”

Mohammad Murad a decis ca printr-una dintre afacerile sale, lanțul hotelier Phoenicia, să devină sponsor al Federației Române de Canotaj. Iar discuțiile cu Dinamo București le-a lăsat în suspans.

Probabil, doar sponsor

Multimilionarul cu o avere estimată la aproape 150 de milioane de euro, în ultimul Top 300 Capital, a spus răspicat că nu este mulțumit de cum au decurs negocierile pentru finanțarea/preluarea clubului din Ștefan cel Mare, iar acest detaliu îl îndepărtează de la intențiile sale.

Libanezul a lăsat să se înțeleagă că au scăzut considerabil șansele ca el să mai finanțeze Dinamo!

Totuși, Murad a declarat că reprezentanții lui Dinamo ar fi găsit deja investitori pentru formația roș-albă, iar el va decide în următoarea perioadă dacă se va mai implica.

Astfel, cel mult, Murad va fi doar sponsor în viitorul apropiat la clubul din Ștefan cel Mare, așa cum s-a mai întâmplat și în urmă cu două sezoane, pentru o vreme limitată.

Are pregătit și planul B

„La Dinamo am venit cu soluții care asigură un viitor stabil. Din păcate, nu cred că lucrurile merg într-o direcție foarte bună și e un lucru care mă deranjează. Dacă am renunțat? Personal, nu. De două săptămâni am pus oferta pe masă, nu am comunicat de atunci până ieri (n.red marți). Ieri am simţit că se vor alte idei.

Dinamo are nevoie în următorii trei ani de 10-15 milioane de euro. Înţeleg că s-a găsit o soluţie, în care pot fi şi eu sau nu, se va decide. Mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt nevoia să mă implic, să găsesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de speranţe”, a declarat Mohammad Murad.

„Am o relaţie foarte OK cu suporterii lui Dinamo, care au fost foarte OK cu mine, foarte tranşanţi şi direcţi, dar cred că sunt alte interese acolo”, a mai punctat libanezul.

Citește și

Dan Capatos despre George Buhnici: ”A dat dovadă că a trecut degeaba printr-o televiziune”