Ce muzică ascultă dinamoviștii: de la manele la rap, ”în orice șmecherie sunt primul”

În cantonamentul din Antalya, elevii lui Zeljko Kopic și-au ales câte o melodie preferată care să le amintească de perioada de pregătire petrecută în Turcia.

Cei de la site-ul „Tribuna Dinamo” au alcătuit un mixtape cu piesele respective.

Dinamoviștii și-au ales câte o piesă de suflet

Fundașul stânga Costin Amzăr (20 de ani) a ales maneaua cântată de Costel Biju, „M-am născut direct la VIP”, cu versuri de petrecere cum ar fi: „Așa sunt făcut, din puțin știu să fac mult / În orice șmecherie sunt primul nu stau la rând / Fac câte o magie, ies mereu învingător / Sunt dovada vie, cel mai bun producător”.

Tot în același registru s-a încadrat și Antonio Bordușanu, extrema stângă a „câinilor” în vârstă de 19 ani. Bordușanu s-a atașat de maneaua cântată de Leo de la Kuweit „Unde ești?” cu versuri cum ar fi: „Unde ești, unde ești? / La care bărbat zâmbești? / Unde ești? / Oare pe cine iubești? Mai dă-mi o șansă să mă apropii de tine! / Lasă-mă o zi să te fac să mori de mine!”.

Veteranul Răzvan Patriche (37 de ani), fundaș central al „câinilor” a avut gusturi diferite muzicale față de coechipierii săi mai tineri. Patriche a îndrăgit cel mai mult în Antalya hitul pop cântat de Smiley „Aia e”.

Concluziile lui Kopic după cantonamentul lui Dinamo în Antalya

Dinamo s-a întors sâmbătă, 13 ianuarie, din cantonamentul din Antalya. Antrenorul Zeljko Kopic a dezvăluit ce concluzii a tras, iar președintele Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri.

Antrenorul croat a spus că se declară mulțumit de ce a văzut la jucătorii săi în Turcia, dar că mai are de lucrat pentru ca echipa să fie gata pentru primul meci din 2024 (cu Petrolul, sâmbătă, ora 20:00).

„Totul a mers conform planului. Sunt mulțumit de multe lucruri. Și mă bucur că nu am avut probleme cu accidentările.

În primul amical am jucat bine în prima repriză, dar nu am fost mulțumit de a doua. În amicalul cu Charleroi am avut 60 minute bune, dar în ultimele 30 nu am fost la nivelul dorit. Nu ne-am concentrat și am făcut multe greșeli tactice.

Per total, sunt mulțumit de cum s-au prezentat jucătorii. Trebuie să schimbăm ce nu a mers și să fim pregătiți pentru primul meci.

Muncim în fiecare zi ca să fim mai buni. Am văzut progres, dar am văzut și bile negre, de care trebuie să ne ocupăm. Mai aștept și câțiva jucători să semneze. Sper să iau cele mai bune decizii pentru club”, a declarat Zeljko Kopic.

Citește și

CTP, despre protestul agricultorilor și transportatorilor: „Fantasmagorice, ca să nu zic nerușinate”