--> -->

Ce mașină conduce fata lui Gigi Becali? „Ieftin, costă peste 400.000 de euro. Dar șefii bugetari ai țării au peste asta!”

Gigi Becali a impresionat opinia publică în urmă cu mai multe zile, când s-a suit într-un nou bolid marca Rolls Royce.

În momentul în care Gigi Becali a organizat o nouă conferință la palat, jurnaliștii au remarcat un autoturism Rolls Royce în valoare de aproximativ 500.000 de euro! Cu toate acestea, Mitică Dragomir a dezvăluit că acest autoturism e, de fapt, al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra.

”Ce, ăsta dă la copii mașini vechi?! E muzeul Luvru în interior”

În timpul emisiunii MAXProfețiile lui Mitică, de la Fanatik, Dumitru Dragomir a explicat: ”E a fiicei. Cred că e a Alexandrei. Aaa, e ieftină. 440-460.000 de euro. Ce, ăsta dă la copii mașini vechi? Dacă e a Alexandrei o are de trei luni, dacă e a Teodorei cred că are șase-șapte luni”, a subliniat Dragomir.

”Ce e mai bun decât asta pe fața Pământului? Când intri în ea intri în muzeul Luvru. Ce dracu’, mă! 450.000 de euro nu-i faci dacă tu muncești toată viața. E serioasă! Ești sigur în ea. Ce dracu’, cine are Rolls”, a replicat Mitică Dragomir în fața lui Horia Ivanovici.

Dezvăluirea lui Dragomir: ”Merg pe blat, dar șefii țării au așa ceva”

În încheiere, Mitică Dragomir a mai lansat o ”bombă”, anunțând că în România există mulți șefi ”bugetari” care au mașini mult mai scumpe. ”Eu știu jumătate din șefii bugetari ai țării noastre au mașini mai scumpe decât astea. Bugetari. Dar merg pe blat”, a concluzionat Mitică Dragomir, mândru de dezvăluirea sa.

Potrivit site-ului oficial al Rolls Royce, autoturismul condus de fata lui Gigi Becali e un bolid din gama Black Badge, destinat exclusiv pretențioșilor și oamenilor cu foarte mulți bani.

Bestie de lux

”Black Badge îmbină o putere formidabilă cu o estetică dramatică, interpretată în mod unic pentru Rolls-Royce Ghost, Wraith și Dawn. Fiecare model este conceput pentru a oferi cele mai intense experiențe de conducere. O concentrație de măiestrie care formează o legătură aproape magnetică între șofer și mașină.

Cu intensitate și putere, Black Badge este construit pentru a performa. Aceste mașini impunătoare emană o încredere interioară – care se reflectă perfect în performanța lor atletică și sigură de sine. Contact concentrat cu drumul. Un val palpitant de putere care ascute simțurile.

Gama Black Badge oferă cel mai mult experiență puternică de conducere. Sculptat la perfecțiune și pur în formă, priceperea lor musculară sugerează puterea pură care se află în interior. Așa cum ziua se transformă în noapte, Rolls-Royce Black Badge oferă adevărate transformare. Eliberați rebelul din interior. Îmbrățișează întunericul”, este scris pe rolls-roycemotorcars-apac.com.

Citește și

Dan Bittman, supărat de propria afacere: „Lumea a preferat străinătatea”