--> -->

Ce mare fotbalist a recomandat un jucător ”câinilor”: „Am zis că e aceeași școală ca în Italia”

Dinamo a efectuat ieri ultimul transfer în mercato estival, portarul Răzvan Began, care astăzi împlinește 27 de ani, creând o și mai mare concurență între buturi. Acolo, titular este Adnan Golubovic, iar al doilea goal-keeper a ajuns bosniacul Filip Dujmovic.

Slovenul Adnan Golubovic a avut evoluții apreciate în tricoul „câinilor”, va fi titular și luni seară contra celor de la FC Botoșani.

”Când a venit vorba de Adnan, am zis ”da””

În direct la Radio Dinamo1948, antrenorul cu portarii, Alessandro Caparco, a vorbit despre Adnan Golubovic și cum a fost ales portarul sloven:

„Directorul sportiv împreună cu Mister au discutat cu mai mulți, i-am refuzat pe toți. Când a venit vorba de Adnan, am zis da.

Am zis să căutăm portar sloven, că au aceeași școală ca în Italia. Când a fost vorba de Adnan, l-am sunat pe Samir Handanovic de la Inter și l-am întrebat ce părere are. Mi-a spus că dacă nu își rupea genunchii, nu îl aduceai la Dinamo, era în alt campionat mult mai puternic.

Am văzut video și am zis să îl luăm. Ovidiu a avut aceeași părere, îmi place cum stă în poartă, cum atacă mingea, cum vede jocul, îmi place mult”, a admis Caparco.

Mizează că va ajunge numărul 1 în România

”Adnan va ajunge cel mai bun portar din Liga I, poarte un antrenor nu ar trebui să spună așa ceva, dar eu am discutat și cu Samir Handanovic, a fost unul dintre cei mai buni portari din lume, dacă vedem lucrurile la fel, înseamnă că are calități excelente.

Tehnica lui este excelentă, cum atacă mingea, cum trebuie să te ridici, poziția corpului ,văd mare perspectivă.

Te poți schimba de la o echipă la alta, la o echipă poți arăta mai bine, dar depinde de staff, jucători, să ajutăm străinii să se adapteze mult mai repede”, a mai spus antrenorul italian pentru sursa citată.

Citește și

Singurul sat rotund din România, o frumusețe aparte. De ce trebuie să-l vizitezi