--> -->

Ce mănâncă Chef Hadad: ”Puțin și bun”

La 62 de ani, Joseph Hadad, este unul dintre cei mai apreciați chef din România, el fiind de mai bine de două decenii în țara noastră.

Și nu doar în platourile emisiunilor TV în care apare, ci și în restaurantele pe care le conduce sau în care gătește.

Dar ca în cazul oricărui bucătar cunoscut, una dintre întrebări care apare adesea este legată de preferințele în materie de mâncare ale acestuia.

”Dacă am asta în farfurie, sunt un om fericit”

Alegerea e surprinzătoare, Joseph Hadad și preferința sa în materie de mâncare.

”Foarte multă lume mă întreabă ce mănânc. Hadad mănâncă foarte simplu. Acasă mănânc niște brănză feta cu pâine prăjită, roșii, ceapă, ulei de măsline și puțin usturoi. Îmi place mult și peștele. Eu am trăit cu pește. Tatăl meu m-a învățat să mănânc pește de 3, 4 ori pe săptămână. Dacă am pește sunt foarte, foarte fericit.

O farfurie ideală nu trebuie să fie umplută. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Să fie multe legume, o carne bună, un pește. Să fie un balans între gust și aspect”, a detaliat Chef Hadad, potrivit masterchef.protv.ro.

Joseph Hadad, 62 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți chef din România, el fiind de mai bine de două decenii în țara noastră. Un nume renumit în breasla sa, israelianul a fost privilegiat să cunoască și să gătească pentru personalități internaționale.

Citește și

Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Concluzia autorităților