Ce mai trebuie rezolvat ca Zeljko Kopic să stea pe banca lui Dinamo

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo, însă până acum contractul său nu a fost înregistrat în România!

Antrenorul este cu echipa la Sfântu Gheorghe

Din informațiile GSP, încă de la momentul sosirii în România, Kopic a fost anunțat că luni va fi înregistrat contractul său și că nu vor fi probleme în a sta pe bancă luni seară, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

Kopic a plecat cu „câinii” în Transilvania, este alături de formație, doar că nu știe dacă va fi pe bancă la această etapă din Liga 1!

Luni, mâine, conform înștiințării din momentul sosirii, ar trebui să i se înregistreze toate actele în România. ”El a sosit pe 1 decembrie în țară, nu a lucrat nimeni în acea zi, de-abia luni se pot rezolva”, a fost informat croatul.

Au fost probleme privind rezilierea contractului lui Ovidiu Burcă

Conform editorialului lui Daniel Șendre în Fanatik, acționarii Red&White ar fi ajuns la o înțelegere cu Ovidiu Burcă pentru ca Dinamo să-i achite salariul până în iunie 2024, când îi expira angajamentul. Aproximativ 42.000 de euro! În comunicatul ce anunța divorțul era scris că s-a ajuns la acest detaliu conform „încetării raporturilor contractuale, de comun acord”.

Doar că, surpriză!, administratorul judiciar, RTZ&Partners, nu poate fi de acord, legal, cu o asemenea stipulare. Și, în aceste condiții, Red&White trebuia fie să denunțe unilateral contractul cu Burcă, fie să plătească din propriile rezerve plata către Burcă!

Chestionat de GSP pe seama situației contractuale cu Dinamo, Ovidiu Burcă s-a rezumat la a spune că „am închis”. Cât despre Zeljko Kopic, Burcă a spus că „poate” sta pe bancă luni seara, cu Sepsi, dacă actele vor fi mâine rezolvate la forurile competente.

Citește și

Cherecheș neagă că s-ar fi opus violent arestării. Cum explică sângele de pe față. Începe lupta cu statul român