Ce-l sperie pe Ando referitor la viitorul lui Dinamo și mesaj pentru fani: ”Doar așa vor reuși”

Gata, tratativele cu spaniolii, cu sau fără ghilimele, s-au încheiat! Ioan Andone a fost descumpănit de modul cum s-au încheiat discuțiile, mai ales că el i-a recomandat pe iberici reprezentanților lui Ionuț Negoiță. Pe de altă parte, fostul antrenor al ”câinilor” spune că nu pricepe cum fanii vor putea ține clubul pe o durată mare de timp.

Ando a lansat un avertisment către fanii din PCH și din DDB, care vor să preia toate acțiunile lui Negoiță. ”Eu am vrut să-i fac bine, nu lui Negoiță, ci clubului Dinamo. Eu sunt bogat pentru mine și familia mea, nu am bani să țin Dinamo. Trebuie să ai 100 de milioane, nu câteva milioane pe acolo. E adevărat că spaniolii s-au oferit să mă pună președinte, nu am cerut eu.

Vor fi grei anii care vin pentru Dinamo. Mi-e teamă de mai rău. Am înțeles că au început negocierile cu Peluza Cătălin Hâldan. Fanii vor reuși doar dacă au în spate pe cineva care ar putea să plătească datoriile, 100 000 de lei lunar de dat la ANAF pe 2 ani.

Apoi, bugetul de salarii al lui Dinamo e de 140-150 000 de euro lunar. De unde dai 16 000 lui Fabbrini, 12 000 lui Mrzljak, de unde ai banii? Sau ai o politică să întinerești echipa, nu mai aduci jucători, te bazezi doar pe tineri, te salvezi de la retrogradare și atât”, a declarat Ioan Andone, la Digi Sport.

Citește și

Specialist despre termoscanare: ”E orientativ, în rest nu!”

[post-views]
[post-views]