Ce-l satisface pe Zăvăleanu la meciurile rivalei: ”Aaa, evident!”. Ce spune despre Șucu și Becali

Răzvan Zăvăleanu, 48 de ani, este administratorul judiciar al clubului Dinamo din vara 2021, când gruparea a intrat pentru a doua oară în insolvență.

Practician în insolvență, cu o firmă care are contracte cu companii importante în portofoliul firmei sale, Zăvăleanu a povestit în ultimul interviu acordat Gazetei Sporturilor că a ajuns să fie foarte atașat de Dinamo.

”Atributele unui patron de Liga 1: o persoană cu aptitudini manageriale extinse, care să știe să gestioneze foarte bine lucrurile, o persoană care produce foarte mulți bani pe care să-i poată cheltui zilnic fără apăsarea zilei de mâine, o persoană loială, onestă, ca lucrurile care s-au întâmplat la Dinamo să nu se mai repete”, a reacționat Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, pentru sursa citată.

Ce a răspuns când a fost întrebat dacă ar putea lucra pentru FCSB sau Rapid

„Ați putea lucra vreodată la FCSB sau la Rapid?”, a fost chestionat Răzvan Zăvăleanu.

„Nici nu m-am gândit vreodată la asta! Mi-am amintit, că tot m-ați întrebat, înaintea unui derby Dinamo – Steaua, Kiriță a fost întrebat de reporter dacă-și amintește echipa Stelei de la Sevilla ’86: „O știu, dar nu vreau să ți-o spun înaintea meciului!”.

Concentrarea mea absolută e pe Dinamo, pe suporterii echipei, care au dat dovadă de un curaj incredibil și-au demonstrat o empatie extraordinară”, a reacționat Zăvăleanu.

Părerea lui Răzvan Zăvăleanu despre Dan Șucu, respectiv Gigi Becali

Apoi, a vorbit și despre doi patroni importanți din fotbalul intern, Dan Șucu (Rapid) și Gigi Becali (FCSB).

Întrebat dacă e mai bună strategia aplicată de multimilionarul Șucu în Giulești, Zăvăleanu a replicat: „Eu cred că e vorba de putință, în primul rând. Îl apreciez fantastic, și-a asumat o dezvoltare organică, dar și performanța. Investește sume mari de bani, oricine și-ar dori un astfel de patron”.

Apoi, a răspuns dacă ar putea lucra vreodată cu Gigi Becali: „Never say never (n.r. Niciodată să nu spui niciodată). Dânsul e o persoană efervescentă.

Nu am avut neapărat o interacțiune extraordinară, asta din cauza că am refuzat să-l vindem pe Sorescu la FCSB. Istoria ne spune că am făcut un lucru foarte bun, am avantajat Dinamo cu sute de mii de euro, chiar spre un milion de euro. Ca să vă răspund, sunt atât de focusat pe Dinamo încât nu mă pot gândi la o asemenea variantă”.

Ce-l bucură când joacă rivalii

Ca un veritabil ultras al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu a admis că este bucuros atunci când FCSB, rivala istorică a roș-albilor, pierde.

„Aaa, evident! Fără niciun fel de dubiu, deși ne uităm în primul rând la rezultatele echipei noastre. Ca orice susținător al lui Dinamo, nu ne sunt indiferente rezultatele rivalei.

(Același lucru îl simțiți și când joacă alte rivale, Rapid, Craiova, CFR Cluj?) Nu neapărat. De exemplu, CFR mi-a rămas în suflet, am salvat situația după niște ani grei. A fost o satisfacție enormă ca, după ieșirea din insolvență, să câștige cinci campionate.

Așa cum U Cluj este în sufletul meu, fiindcă puțină lume știe, printre care Cristi Dulca și Zoli Iașko, am salvat împreună, toți trei, clubul de la moartea juridică trecând gruparea de pe societatea non-profit pe un SA în ultima secundă posibilă. Iar de acolo clubul a supraviețuit”, a mai spus Zăvăleanu.

Citește și

Nicolae Ciucă dă cărțile pe față: ”Nu mi-e ruşine. Plecatul acasă înseamnă o dezertare”