Ce-l preocupă pe Straton înaintea derby-ului cu Dinamo: ”Să scap și din acest focar, după problema de la fosta echipă!”

Cătălin Straton a bifat deja al doilea meci la rivalii de la FCSB, după ce s-a despărțit săptămâna trecută de Dinamo. Pe 3 octombrie este derby-ul dintre cele două formații, goal-keeper-ul de 30 de ani este favorit să apere în fața echipei conduse de Cosmin Contra.

După ce Slovan Liberec a făcut instrucție cu FCSB, scor 2-0, la Giurgiu, eliminând-o din preliminariile Europa League, Straton a luat cuvântul după meci. I-a lăudat pe mai tinerii săi colegi și a spus că este îngrijorat de situația medicală de la echipă, avariată de coronavirus. ”Aș vrea să încep cu începutul și să îi felicit pe acești copii de la această echipă. Țin să le transmit pe această cale să nu fie supărați, e greu, sunt copii și mă bucur că au jucat așa de bine. Dacă eram cu prima echipă în seara asta, cu tot respectul pentru cei de la Slovan, nici nu cred că stăteam la discuții.

Probleme sunt și vor mai fi, din cauza coronavirus. Cel mai mult durea pentru că știam că vine acest meci și clubul depinde de acest meci. Pentru mine, dacă scap şi din acest focar, după problema de la fosta echipă, nu ştiu, o să mă duc acasă şi o să mă felicit cu soţia. Şi eu sunt puţin stresat, am doi copii, mă gândesc să mă feresc cât mai mult. Încerc să evit cât se poate contactul cu lumea. Suntem la fotbal, nu mă dau la o parte. Dacă va fi să îl iau, asta este, eu îi voi ajuta pe aceşti copii”, a declarat Straton.

Citește și

După ”panaramă”, Nicușor Dan o nouă remarcă la adresa Gabrielei Firea: ”Elena Ceaușescu”

No Comments Yet

Comments are closed