--> -->

Ce-l deranjează pe Burcă după remiza cu ”satelitul” lui Hagi: ”Sunt supărat”

Dinamo a continuat seria meciurilor amicale din această iarnă, remizând, sâmbătă după-amiază, în fața echipei secunde a Farului Constanța, scor 0-0, într-un duel disputat la Buftea.

După eșecul suferit vineri în fața Unirii Slobozia, 0-2, partidă în care Burcă a folosit numeroase rezerve, Dinamo a disputat un nou test de verificare, în compania ”satelitului” liderului Ligii 1.

”Câinii” au aliniat o echipă în care s-au regăsit mai mulți titulari de drept, precum Moura, Patriche, Giafer, Neluț Roșu, Ghezali sau Ahmed Bani.

De partea cealaltă, în tabăra dobrogenilor au apărut și câteva nume folosite de-a lungul timpului de Hagi la prima echipă, cum ar fi Bîrzu, Mălăele, Luca Banu sau Grosu.

După 90 de minute cu numeroase ocazii de poartă, Dinamo și Farul II au încheiat la egalitate disputa de la Buftea, 0-0.

Formațiile

Dinamo: Oncescu – De Moura, Patriche, Giafer, Șerban – I. Roșu, N. Roșu, A. Irimia – Borcea, Ghezali, Bani
Rezerve: Stoian, Bena, Demici, Iglesias, D. Irimia, Stanciu, Ionescu, Cune, Bobea, Fărăgău, Amzăr, Larrucea, Pop, Delciu, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Farul Constanța II: Mușat – Grosu, Bîrzu, Gustavo, Mitulețu – Banu, Martinovic, Tănasă – Dumitrache, Cojocaru, Stoian
Au mai jucat: Răfăilă – Cercel, Duțu, Aioanei, Mălăele, Calu, Stancu, Iorga, Vîlea, Malama, Pelivan, Băsceanu
Antrenori: Sorin Rădoi și Marius Axinciuc

Burcă: ”N-am jucat deloc pe iarbă naturală”

La finalul meciului, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a creionat principalele concluzii după amicalul cu „satelitul” Farului, recunoscând că e îngrijorat că echipa sa n-a disputat niciun test de verificare pe gazon natural, ci doar pe sintetic.

,A fost un meci cu intensitate foarte bună, am întâlnit o echipă cu jucători foarte talentați, nici nu cred că trebuia să mai spun lucrul acesta. Știți foarte bine că Gică Hagi adună tot ce este mai bun din țară.

A fost un meci cu ritm de cel puțin nivelul ligii secunde, a fost foarte eficient din acest punct de vedere. Sunt jucători foarte interesanți la Farul, fac față cu brio cel puțin la nivelul ligii secunde unii dintre ei, alții chiar la nivelul primei ligi.

La Dinamo s-au pierdut din masa de jucători care au fost crescuți aici, în ultimii ani, la nivel de CCJ a fost printre primele centre, exceptând ultimii doi ani. Mai sunt aici câțiva, mai e nevoie de timp, ați văzut unii dintre ei, gemenii Irimia, Vlăduț Stanciu, chiar și Denis (n.r. Oncescu), care e consacrat la prima echipă la 18 ani.

Eu zic că începem să arătăm așa cum ne dorim noi. Sunt supărat ca nu am intrat deloc pe iarbă naturală, doar pe sintetic am jucat si antrenat, avem minore problemele musculare, sper să le rezolvăm”.

Citește și

Tatăl adolescentei de 15 ani care a murit în blocul prăbușit din Turcia: ”Am sperat că pot să-mi salvez «prințesa» cu mâinile goale”