--> -->

Burcă, supărat: ”Prea puțin”

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat remiza cu CSM Slatina din această seară, scor 0-0.

”Câinii roșii” aveau șansa de a egala echipa de pe locul 6, Unirea Slobozia, dar nu au putut obține cele 3 puncte împotriva Slatinei, o nou-promovată.

A fost 0-0 la capătul unui meci în care marile ocazii i-au aparținut lui Dinamo și care s-a încheiat cu un penalty neacordat gazdelor. Antrenorul ”câinilor” consideră că elevii săi n-au fost suficient de lucizi în ultima treime de teren.

”Prea puțină creativitate, prea puțină personalitate”

”Am făcut o primă repriză bună. În a doua repriză am intrat în criză de timp, ne-am precipitat, chiar dacă am avut câteva situații de gol pe final. Am avut prea puțină creativitate, prea puțină personalitate în ultimii metri.

Am avut destul de multe ocazii, dar n-am fost clari în fața porții. Trebuie să lucrăm în continuare la asta. A fost un meci complicat împotriva unei echipe care este foarte bună pe contraatac, agresivă, și îți pune foarte mari probleme în defensivă. Dacă nu ai luciditate și curaj în ultimii metri, se întâmplă să nu-ți fructifici ocaziile.

”Până la urmă, rămâne rezultatul”

E foarte important că ne creăm ocazii, nu ne pierdem răbdarea, echilibrul. În momentul în care ai multe ocazii și nu înscrii, îți poți pierde echilibrul. Dar cei din spate au reacționat foarte bine când am pierdut mingea.

Până la urmă, rămâne rezultatul. A fost o prestație destul de bună, dar puteam face mai mult în ultimii 30 de metri”, a precizat Burcă.

Cu 3 puncte în această seară, Dinamo ar fi ajuns la un total de 19, la fel de multe ca echipa de pe locul 6, primul de play-off, adică Unirea Slobozia. Ialomițenii au, însă, avantajul unui golaveraj superior față de Dinamo.

Citește și

Până și Gigi s-a săturat de Dawa: ”M-am convins și eu!”