--> -->

Ce l-a mulțumit pe Burcă: ”Eu așa cred”

Dinamo a remizat în primul meci din play-off, 1-1 cu Buzău. După două zile de pauză, jucătorii vor relua pregătirile, pentru etapa cu Unirea Dej, din Ardeal, care ar putea aduce mult moral elevilor lui Ovidiu Burcă.

În cadrul conferinței de presă de după meci, Ovidiu Burca a analizat prestația jucătorilor și a spus că Dinamo ar fi meritat mai mult decât un punct.

”Fiecare punct va conta la final”

”Eu cred că a fost un meci foarte disputat, așa cum mă așteptam. Buzău este o echipă bună, de forță fizică, cu experiență,cu jucători foarte buni. Chiar dacă la final senzația a fost că am pierdut 2 puncte, trebuie să fim realiști, obiectivi, în play-off fiecare punct va conta, un punct va face diferența.

Sunt echilibrate echipele, se poate întâmpla orice. A început un nou campionat, chiar dacă ne-am fi dorit să câștigăm, am controlat jocul, să punem probleme, ne-au taxat pe contraatac. Una peste alta, băieții au jucat bine, trebuie să creștem intensitatea, să ridicăm pregătirea, să jucăm play-offul până la capăt.

Nu a fost un meci spectaculos, toți își doresc să facă puncte, chiar dacă a fost un plus că am avut initiativa. Pe final nu am avut claritate, trebuie să țineți cont că a trebuit să învârt echipa ca să fac niște schimbări. David s-a descurcat foarte bine, s-a achitat de sarcini. Este regula asta care ne dă peste cap, nu avem dubluri pe post, trebuie să faci 2 schimbări pentru o modificare, dar una peste alta e bine”, a transmis Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Pe cine a lăudat

”Golul lui Bani este unul frumos, a crescut mult nivelul de când am venit aici, a înțeles că talentul nu este suficient și trebuie să muncești. Golurile sunt o consecință atunci când te implici, ești 100% concentrat.”

(despre duelul cu Adrian Mihalcea) E un sentiment plăcut când te întâlnești cu foști colegi, e o plăcere să ne întâlnim, să ne duelam în calitatea de adversari.”

Steaua este rivala clasică, mai avem câteva meciuri, foarte important să luăm meci cu meci, următorul trebuie la turație maximă, putem așeza niște lucruri după această pauză, de ordin fizic, tactic, lupta se va duce până la capăt.

Avem 3 jucători la loturile naționale, e binevenită pauza, după meciurile astea, a fost tensiune, le-am dat 2 zile libere să se deconecteze. După ce vom reveni în Liga I, vom avea dinamoviști la lotul național.

Financiar suntem OK, de ce tot timpul puneți întrebarea asta?, suntem OK, de când au venit noi investitori s-au plătit două salarii, prea multe discuții legate de bani, nu e principalul vehicul pentru care jucăm fotbal. O să vină și recompensele financiare”, a mai comentat tehnicianul dinamovist.

Citește și

Petrecere de lux pentru Mihaela Geoană la aniversarea celor 60 de ani