Ce l-a dat de gol pe Cătălin Cherecheș în Germania și de ce a avut fața plină de sânge

Primarul fugar încă în funcție al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins de polițiștii germani într-una din gările orașului Augsburg.

Ce l-a dat de gol pe Cherecheș

El a fost reținut după ce o cameră de supraveghere a traficului l-a identificat pe o autostradă din Germania, la volanul unui autoturism.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au coordonat timp de 5 zile operațiunea de prindere a fugarului Cherecheș. Toate informațiile au fost transmise în timp real spre polițiștii din Ungaria, Austria, Germania și Italia.

Pe o autostradă din Germania o cameră de supraveghere trafic l-a identificat la volanul unui autoturism pe fugarul Cherecheș. Imediat nemții au transmis fotografia pentru recunoaștere spre SIC Maramureș, scrie vasiledale.ro.

Astfel, el fusese depistat încă de luni seară în Landul Bavaria (sudul Germaniei) și ținut sub observație până la primirea confirmării din România că el este individul căutat.

Cu 200 km/h, apoi cu fața plină de sânge

Cătălin Cherecheș și-a dat seama că este filat și împreună cu o mătușă au încercat să păcălească poliția și să scape de filaj conducând inclusiv cu peste 200 km/h pe autostradă.

Au oprit în gara din Ausgburg încercând să scape de mașina în care erau și să se urce într-un taxi. Nu au reușit. A fost prins și încătușat.

În momentul imobilizării, el s-a opus și a fost nevoie ca polițiștii bavarezi să folosească forța pentru imobilizarea sa. El a fost fotografiat imediat după arestare cu fața tumefiată și plină de sânge, multiple echimoze la nivelul feței și deranj total vestimentar.

Citește și

Antena 1 i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea