Ce jucători a ratat Dinamo: ”Aceștia șapte”

Dinamo i-a adus în această vară pe Bogdan Gavrilă, Vali Lazăr și Neluț Roșu, dar Comisia Tehnică a clubului a mai avut pe listă jucători importanți, care au ajuns însă la alte echipe.

Ce susține Augustin

Dinamo încearcă din răsputeri să își formeze un lot cu care să atace promovarea în Superligă încă din primul sezon, însă Iulian Mihăescu și Ionel Augustin sunt nevoiți să aducă jucători deși la club sunt mari probleme financiare.

Ionel Augustin, antrenorul secund al lui Dinamo, a dezvăluit lista jucătorilor care nu au mai ajuns în Ștefan cel Mare din cauza incertitudinii de la nivelul conducerii tehnice și administrative.

”Noi am avut o listă foarte clară de jucători care ar fi dorit să vină la Dinamo. I-am avut în mână. Dacă era cineva care să discute cu ei și să îi agațe cu niște contracte erau deja aici”, a comentat ”Oneață” pentru Fanatik.

”Boldor, Mușat, Dumitrașcu, Dandea”

Pe lista formată de Iulian Mihăescu, Ionel Augustin, Ion Marin, Cornel Țălnar și Marius Niculae s-au aflat mai mulți jucători de la FC Argeș și Rapid: ”Am fi avut acum o echipă extraordinară pentru Liga 2.

Mă refer la Boldor, Mușat, Dumitrașcu de la FC Argeș, trei jucători foarte buni pe care îi știu foarte bine. Pe Boldor și Dumitrașcu i-am avut la echipa națională de juniori. La fel și cu Dandea, pe care l-am blocat și nu i-am dat niciun răspuns, apoi s-a dus la Șelimbăr”.

Dacă Denis Dumitrașcu și Deian Boldor au rămas în Superliga și au semnat cu Chindia Târgoviște, Nicolae Mușat e în continuare liber de contract și ar putea, totuși, să mai ajungă la Dinamo.

Dinamo a fost aproape să transfere și trei jucători de la Rapid, club unde este dorit la schimb Ahmed Bani: ”Cornel Țălnar a avut discuții cu Rapidul. Era vorba de Bălan, Carnat și Stahl, care doreau să vină aici în urma discuțiilor purtate. Dar și-au găsit alte echipe, pentru că nu a avut cine să vorbescă cu ei. Băieții au și spus că vin cu cea mai mare plăcere, dar să le dăm o garanție vizavi de contracte, nu de jocuri”.

Adrian Bălan, fost atacant al lui Dinamo, a semnat cu U Cluj, în timp ce Nicolae Carnat s-a întors la CFR Cluj, iar Albert Stahl a semnat cu UTA.

Jucătorii vizați de Dinamo

Iulian Mihăescu și Ionel Augustin își doresc în continuare să mai facă transferuri, însă acest lucru va fi din ce în ce mai dificil dacă problemele administrative și financiare nu se vor rezolva.

”Mai avem jucători pe listă, dar e destul de dificil să îi aduci acum pentru că lucrurile au avansat și echipele din Liga 2 deja și-au organizat loturile. Acum e mai greu să aduci, iar ce rămâne nu prea ne convine nouă pentru că nu ne ajută cu nimic. Avem și noi tinerii noștri foarte buni.

E nevoie de unul-doi atacanți, de un portar, un fundaș central, doi mijlocași, dacă vrem să promovăm de anul ăsta”, a dezvăluit antrenorul „alb-roșiilor”.

Citește și

Cosmin Matei a trăit o dramă: ”Am plâns”