--> -->

Ce jucător ar vrea Burcă: „Întâlnire cu conducerea”

Dinamo are meci tare diseară, de la ora 21:45, la ”Arcul de Triumf”, contra Petrolului, două echipe în mare formă în ultimele trei etape.

Ovidiu Burcă nu și-a ascuns interesul pentru aducerea la Dinamo a mijlocașului Dorin Rotariu (28 de ani), liber de contract după despărțirea de Ludogorets.

Ovidiu Burcă: „Dorin Rotariu e un jucător valoros!”

„Dorin Rotariu e un jucător valoros, are o anumită carieră, mie îmi place foarte mult. Nu știu, vom vedea dacă este și posibilă venirea lui.

Nu am discutat cu el, prima dată trebuie să ne întâlnim cu cei din conducere, să vedem dacă mai avem resurse financiare pentru a aduce un astfel de jucător. Bănuiesc că el costă ceva…”, a spus Burcă într-o conferință de presă.

Mulți accidentați la Dinamo, dar revine Ghezali

În ciuda accidentărilor care îi încurcă serios planurile, Ovidiu Burcă a avut și o veste bună pentru fanii dinamoviști. Lamine Ghezali va face parte din lotul pentru meciul cu Petrolul.

„Ghezali va fi mâine împreună cu noi. Am pierdut destul de mulți jucători săptămâna asta. Nu îi voi nominaliza, las să vedeți mâine cine nu va fi în lot sau în primul 11. Avem o serie de accidentați, din păcate.

În mod normal n-ar fi trebuit să se afle. Nu cred că la acest nivel mai contează. E important să cunoști jucătorii echipei adverse, dar mult mai importantă e maniera de joc. Noi încercăm să avem posesia, să ajungem în poziții de finalizare. Există și riscul ca atunci când o pierzi, adversarul să te prindă descoperit. Am lucrat și lucrăm la acest lucru.

Stilul și abordarea nu le vom schimba, indiferent că întâlnim o echipă de un anumit calibru. Încercăm mereu să ne impunem ideile de joc”, a concluzionat Burcă.

Citește și

Familia Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, ar vrea să plece din România: „De nimeni”