--> -->

Ce întăriri a primit Uhrin. Și o mare enigmă

Dinamo continuă să lupte pentru a continua în Liga 1. Până la bătăliile finale în campionat și, cel mai probabil, la baraj, roș-albii vor avea un amical sâmbătă, la ora 14:00, pe arena din Ștefan cel Mare.

Adversară este Zimbru Chișinău, formația de pe locul 7 din Moldova. ”Câinii” au avut numeroase amicale în 2022, mai puțin în perioada precompetițională.

Revin ”răciții”

Flavius Stoican stabilea mereu jocuri de pregătire în mandatul său, atunci când nu exista etapă intermediară.

Cu această ocazie, Dusan Uhrin va avea la dispoziție și câțiva fotbaliști pe care nu i-a putut folosi în meciul în care a obținut primul său punct de la revenirea la Dinamo.

Cu Sepsi (0-0), cehul nu s-a putut baza pe Carp, Pierret, Torje, Andrei Radu și Ricardo Grigore, jucători care au fost răciți.

Toți pot evolua în acest meci de verificare, apoi vinerea viitoare cu Chindia, în deplasarea, la reluarea campionatului.

Azankpo mai joacă?!

În schimb, așa cum s-a plâns week-end-ul trecut, Uhrin are probleme uriașe cu fotbaliștii accidentați. După etapa cu Sepsi, i-a pierdut pe Patriche, Răuță, Jovanovic și Matei. Ei nu vor putea evolua în runda de pe 1 aprilie. Totodată, foarte grav, formația încă nu-i are la dispoziție pe doi jucători de atac, Ivanovski și Azankpo.

Mirko este o pierdere mare, având în vedere că și marca goluri, dar și era un lider pentru jucători. În ceea ce-l privește pe internaționalul din Benin, el rămâne o enigmă. A jucat o repriză cu FC Botoșani (0-4), a acuzat probleme la spate, a plecat în Franța, la tratament, s-a întors cu două săptămâni după termenul fixat, dar tot nu este refăcut.

Și nu se știe când va fi din nou apt de joc! Oricum, a ratat cel puțin o lună, Uhrin nu-l ia în calcul pentru duelurile ce au să vină în aprilie.

Până atunci, liderii board-ului DDB au emis un avertisment clar jucătorilor din Ștefan cel Mare (detalii aici).

Citește și

Raluca Turcan a studiat la Moscova trei ani