Ce-i ține pe investitori departe de Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit ce îi ține pe potențialii investitori departe de formația din Ștefan cel Mare.

Oficialii din ”Groapă” sunt în căutarea unor noi investitori pentru ca la formația antrenată de Uhrin să nu mai existe probleme financiare.

Chiar dacă echipa se află în pericol să retrogradeze la finalul sezonului 2021/2022, fiind implicată în barajul de menținere/promonu asta este principala problemă care îi ține pe afaceriștii care vor să bage bani la Dinamo departe de formația din ”Groapă”.

Ce spune conducerea

Răzvan Zăvăleanu susține că Dinamo întâmpină probleme la negocierile cu posibilii investitori din cauza faptului că echipa din Liga 1 a fost notificată de către Nicolae Badea (73 de ani) din cauza siglei și pentru că omul de afaceri, care a fost acționar al clubului, a solicitat daune de un milion de euro.

”Am discuții permanente cu potenţialii investitori, dar nu le pot face publice. Sunt direcții în care s-a avansat, dar lucrurile avansează destul de greoi. Vorbim de oameni foarte serioși care vor să își facă bine temele, fiind convinși în momentul în care intră la acest club, că le sunt cunoscute toate problemele.

Este adevărat că este un element de discuție permanent cu potențialii investitori (n.r. problema cu sigla şi palmaresul clubului), sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.

O dublă pentru istorie

Dinamo este pe loc de baraj cu trei etape înainte de finalul play-out-ului Ligii 1.

După 6 etape jucate în play-out-ul Ligii 1, Dinamo se află pe locul 8 în clasament, cu 16 puncte, la 6 în spatele celor de la Chindia Târgoviște și la 19 distanță de Academica Clinceni.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Academica Clinceni, sâmbătă, 30 aprilie, ora 12.30, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1.

Citește și

Părintele Vasile Ioana a jucat fotbal sub privirile lui Gicu Dobrin: ”Era să-mi taie piciorul”