--> -->

Ce-i reproșează Vlad Iacob lui Ovidiu Burcă: ”Implicarea lui acolo devine tot mai mare”

Vlad Iacob a părăsit Dinamo luna trecută, după ce a fost înlocuit de Andrei Nicolescu în funcția de administrator special al grupării.

Fostul oficial al echipei a vorbit despre neînțelegerile cu Ovidiu Burcă, reproșându-i tendința de a se implica și în zona managerială, în loc să se axeze doar pe aspectele tehnico-tactice. A punctat, însă, că plecarea sa nu are nicio legătură cu antrenorul.

”Consider că n-ar fi trebuie să depășească zona tehnică”

„Între mine și Ovidiu îmi e greu să spun că a fost o ruptură. Mi-am dat seama, la un moment dat, că implicarea lui în zona managerială devine tot mai mare, la nivel de imagine.

Eu consider că el n-ar fi trebuit să depășească zona tehnică a clubului. N-a avut implicări exprese, decât la nivel declarativ și de imagine.

”Plecarea mea nu are legătură cu Ovidiu Burcă”

După schimbarea acționariatului, s-au produs niște modificări, inclusiv în relația mea cu Ovidiu. N-am avut probleme reale cu Ovidiu. Plecarea mea de la club nu are legătură cu Ovidiu Burcă.

Eu consider că un club precum Dinamo trebuie construit pe alte principii. Consider că expertiza este esențială”, a explicat Vlad Iacob, la Playsport.

Dinamo a pierdut ultimele două etape din Liga 1, 0-4 cu Rapid și 0-1 cu FCU Craiova, vineri seară joacă împotriva campioanei Farul Constanța, care, de asemenea, a pierdut ultimele două etape, 0-4 cu FCU Craiova și 0-1 cu FCSB.

Citește și

Ion Țiriac, prima reacție după suspendarea Simonei Halep: „Începând cu tăticul, mămica, cățelul, pisica”